Samsung RB29FERNDSA - Виж цената

Ревю на Samsung RB29FERNDSA

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Samsung RB29FERNDSA 

Държите ли на високото качество при избора на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB29FERNDSA с енергиен клас А+, множество модерни технологии и изключителна ефективност при своята работа, ще запази качеството и свежестта на вашите любими хранителни продукти за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Samsung RB29FERNDSAВиж цената за днес

Samsung RB29FERNDSA Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Samsung RB33J3030SA/EF

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в стилен сребрист цвят, той ще пасне идеално във всяка модерна и стилно обзаведена кухня. Интегрираният LCD дисплей, поставен в предната част на уреда и решен в класичеко черно, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Samsung RB29FERNDSA е с размери от 59.5х66.8х178см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват той да бъде монтиран във всяка кухня, независимо от наличното пространство, с което разполагате.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 290л и изключително ниски нива на шум от 39dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергоикономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 272kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 20ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Климатичния клас, към който спада уреда е SN-N-ST, а охладителният му агент е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 192л., като това позволява съхранението на хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин те ще останат свежи и качествени, а почистването на уреда ще бъде по-лесно отвсякога.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Капацитетът му на замразяване от 12кг. за 24ч., гарантира бързото и ефикасно замразяване дори на големи количества хранителни продукти, така че да запазят максимално своето качество.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB29FERNDSA е изключително ефективен охладителен уред, който гарантирано ще запази качеството, свежестта и вкусовите качества на вашите хранителни продукти за оптимално дълъг период от време. Наслаждавайте се на винаги вкусни и пресни хранителни продукти, на една ръка разстояние във вашия дом, а именно – във вашия нов хладилник с фризер Samsung RB29FERNDSA!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password