Samsung LT24E390EW - Виж цената

Ревю на Samsung LT24E390EW

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Samsung LT24E390EW 

Съвременните технологии се усъвършенстват с всеки изминал ден. На пазара има много и различни продукти, които предлагат високо качество на своите потребители. Определено, т.нар. телевизори „2 в 1”, които могат да бъдат използвани за компютърни монитори и телевизори едновременно, представляват особен интерес за потребителите. Те са много полезни за тези от вас, които разполагат с по-малки пространства или пък обичат да играят игри, което ви позволява да жонглирате бързо между любимите си телевизионни канали. Именно такъв е и телевизор – Samsung LT24E390EW!

Виж цената за днес

Samsung LT24E390EW Review

Монитор „2 в 1” – този телевизор, може да бъде използван и като компютърен монитор. Това го прави ефективен и много практичен за използване.

ConnectShare™ – наслаждавайте се на любимите си снимки, видеоклипове или филми, директно от вашата преносима памет. Просто свържете USB или твърд диск към вашия телевизор и се насладете на цялото им съдържание.

Sport – наслаждавайте се на любимите си спортни канали или екшън филми с голяма яснота на изображението. Дори при сцени, наситени с голяма динамика, вашата картина остава кристално чиста без замъглявания.

Samsung LT24E390EW

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sharp LC-32CFG6022E – Цена и мнения!

Дизайнът на модела е много модерен и динамичен и е подходящ за игри. Телевизорът е с размери 548,3х333,3х40,6мм и тегло от само 4,2 кг, което го прави лесен за позициониране във всяко помещение. Дизайнът се отличава със сините вложки, които до голяма степен носят отговорност за игривия външен вид. Полупрозрачното синьо покритие предлага отделна нотка и създава приятна атмосфера. Екранът е оформен от много тънка рамка, която привлича очите ви към възпроизвежданите изображения и допълва съвременния, минималистичен дизайн.

За фиксиране телевизорът използва скоба с формата на Т, която предлага много добър баланс. Общият вид е много елегантен и различен, различен от обичайния за телевизор или монитор. Екранът е с диагонал от 59см и резолюция от 1920х1080 пиксела и Full HD качество, като изображенията имат отлична яснота и атрактивни цветове. Същевременно се поддържа широк ъгъл на гледане, тъй като неговия обхват е разширен до 178 градуса. Яркостта от 200 cd/m² поддържа много добър контраст, подобрен с технологията Mega Contrast. Времето за реакция е само 5 ms, така че игрите ще бъдат привлекателни.

Екранът се възползва от функцията „Картина в картина“, така че можете да я разделите на 4 области, като гледате различен вид съдържание във всеки един от тях. Аудиосистемата има мощност от 10W, като двата високоговорителя възпроизвеждат ясен и богат звук. Свързаността на телевизора има 2 HDMI порта, един USB порт, вход за PC, композитен видео вход. Ще можете да свързвате игрови конзоли, Blu-ray или DVD плейъри, лаптопи, персонални компютри и др., изключително лесно и удобно. Ще намерите цифров тунер с DVB-T/C, който ви позволява да възпроизвеждате цифрови канали без нужда от външен приемник.

Нашето мнение за продукта:

Мултифункционален, с Full HD качество на картината и множество възможности за свързване с други устройства, този телевизор ви предоставя възможността да се насладите на любимите си филми, шоу-програми и игри, директно на 59 сантиметровия екран. Превърнете дома си в истински развлекателен център, благодарение на телевизор Samsung LT24E390EW!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password