Samsung LT24E310EW/EN - Виж цената

Ревю на Samsung LT24E310EW/EN

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Samsung LT24E310EW/EN 

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Samsung LT24E310EW/EN с HD качество на картината, множество функции и перфектна работа, ви предоставя възможността да се наслаждавате на любимите си филми, спортни предавания и шоу-програми с максимално качество на звук и картина, за най-добро ТВ изживяване директно във вашия дом!

Samsung LT24E310EW/ENВиж цената за днес

Samsung LT24E310EW/EN Review

Раздвояващ се монитор – гледайте любимите си шоу-програми, като едновременно вършите своите задачи. Телевизорът може да бъде използван и като компютърен монитор, с лесно превключване между двете устройства. Също така, той може да възпроизвежда двете картини едновременно, само на един екран.

Широк зрителен ъгъл от 178° – широкият ъгъл, позволява картината да остане качествена с ясно изображение, независимо от кой ъгъл на вашия хол наблюдавате вашия телевизор.

ConnectShare™ – наслаждавайте се на любимите си филми, музика, видеа или снимки, директно от вашата преносима памет. Просто свържете вашата USB флашка памет или твърд диск към телевизора и се наслаждавайте на цялото му съдържание.

Sport – режимът е специално създаден за гледане на спортни предавания или екшън филми, с голама динамика на сцените. По-доброто качество на картината ви дава възможността да се насладите максимално на дългоочакваните футболни мачове на любимия ви отбор, като в същото време можете да разделите екрана на 9 по-малки части, за да увеличите мащаба на всяка една и да видите движенията на вашите любими футболисти от възможно най-близък ъгъл.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Horizon 39HL5309F – Цена и мнения!

От гледна точка на дизайна, телевизорът е хубав модел. Той има тънка пластмасова рамка, панелът е доста тесен и е поставен върху правоъгълна пластмаса, която му осигурява необходимата стабилност. Размерите на телевизора са 561.1×376.1×123.3мм и тежи само 3.96кг, което означава, че можете лесно да го преместите от един ъгъл в друг. Консумацията на енергия е доста малка, само 35W, така че няма да почувствате голяма разлика в сметката си за електроенергия.

Този модел има диагонал на екрана от 59см, особено подходящ за по-малките пространства. Той идва с висока разделителна способност от 1366×768 пиксела и произвежда изображения с доста добро качество. Звукът е достатъчно силен, благодарение на двата вградени високоговорителя с изходна мощност от по 5W всеки.

Телевизорът е оборудван с технологията Dolby Digital Plus и осигурява кристално чист звук с балансирани бас. На гърба на телевизора е разположена цялата свързваща част. Ето какво предлагат този телевизор: 2 HDMI порта, минижак за слушалки, USB 2.0 порт, комбиниран видео вход, цифров аудио изход, Ci Card за цифрови канали, вътрешна RF връзка и компонентен вход.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн и множество функции, LED Samsung LT24E310EW ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център. Функцията на телевизора да се превръща в компютърен монитор, е изключително удобна, за да съчетавате успешно приятното с полезното. Ако сте от хората, които държат на качеството и функционалността на своята домашна техника в най-висока степен, то това е идеалният продукт за вашето домакинство!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 6
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password