Samsung CRB37J5800/EF - Виж цената

Ревю на Samsung CRB37J5800/EF

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Samsung CRB37J5800/EF

Искате ли вашите любими хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Искате ли да имате винаги свежа, вкусна и прясна храна на една ръка разстояние във вашата кухня? Ние имаме точният уред за вас! Днес ще ви представим хладилник с фризер Samsung CRB37J5800/EF с енергиен клас А+, технология No Frost и множество допълнителни аксесоари и технологии, той ще осигури перфектните условия за съхранение на големи количества от вашите хранителни продукти. Наслаждавайте се на вкусна и качествена храна, винаги, когато пожелаете!

Samsung CRB37J5800/EFВиж цената за днес

Samsung CRB37J5800/EF Review

Space Max Technology™ – това е подобрена технология за изолация. Стените на вашия хладилник са изключително тънки и същевременно устойчиви като това ви осигурява по-голямо пространство за съхранение на вътрешността на вашия уред.

Равномерно охлаждане – хладилникът разполага с няколко отвора, през които навлиза студения въздух, като по този начин хладилникът се охлажда постепенно и равномерно, като по този начин се предотвратяват натрупвания на студен въздух в определени ъгли на вашия уред, а качеството на продуктите се запазва максимално.

Идеална грижа за месото и рибата – специално чекмедже, което е предназначено за съхранение на месо и риба, осигурява постоянен контрол на температурата, така че специфичните местни продукти да се съхраняват при максимално добри условия, като се поддържа тяхното качество и същевременно се предотвратява образуването на неприятни мирзми.

Виж още: Ревю на Daewoo RN-308RDQB

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Интегрираният LCD дисплей в предната част на уреда му придава модерност и е финалния щрих за перфектната му визия.

Размери

Хладилник с фризер Samsung CRB37J5800/EF е с размери от 59.5 х 67.5 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати, могат да бъдат монтирани така че да се отварят в желаната от вас посока, съобразена с вашите лични нужди и налично пространство.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 360л и изключително ниски нива на шум от 38dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 314 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 18ч. Охладителният му агент е R600a, а климатичния клас, към който спада е SN,T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 262л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л и е с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни. С големия си капацитет на замразяване от 12кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung CRB37J5800/EF е идеалното решение за тези от вас, за които качеството на консумираните хранителни продукти е приоритет. Той ще запази вашите храни вкусни, свежи и качествени, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password