Samsung AR24NSFPEWQNEU - Виж цената

Ревю на Samsung AR24NSFPEWQNEU

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Samsung AR24NSFPEWQNEU 

Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди при смяната на настоящия сезон навън? Искате ли нов, модерен и изключително ефективен климатичен уред, който да осигури оптимално добра температура във вашите помещения? Имате го! Днес ще ви представим Климатик Samsung Maldives AR24NSFPEWQNEU с енергиен клас А++, филтър за пречистване на въздуха, изключителна мощност при своята работа и интегрирани някои от най-модерните технологии, той ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, като ще запази въздуха в него чист и кристално свеж!

Samsung AR24NSFPEWQNEUВиж цената за днес

Samsung AR24NSFPEWQNEU Review

Бързо охлаждане – благодарение на много по-бързата работа на компресора на вашия домашен електроуред, вие ще постигнете оптимално ниво на охлаждане само за 8 минути. Изключително полезна и същевременно енергоспестяваща фунцкия.

3 Care Filter – този филтър, поддържа въздухът чист и свеж като елиминира фините прахови частици, микробите и алергените, както в циркулиращия въздух, така и във вътрешността на уреда.

2 Step Cooling – благодарение на охлаждането на 2 нива, вашия уред ще охлади вашите помещения равномерно и ефективно, като по този начин се предотвратяват резките температурни амплитуди във вашия дом.

Triple Protector Plus – независимо от метеорологичните условия навън, вашия климатик продължава своята ефективна работа, дори при най-тежките условия в заобикалящата го среда.

Аuto Clean – Функцията Auto Clean на Samsung предотвратява натрупването на влажност чрез включване на вентилатора, дори когато устройството е спряно. Процесът трае между 7-10 минути, а след края му, устройството може да бъде рестартирано за работа. Качеството на въздуха както и уреда, остават сухи и чисти.

Good Sleep – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: Ревю на Carrier 42QHC024DSA

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Решен в бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 24 000 BTU и 25 200 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 70м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 2280W, а при отопление 2595W. Също така, номиналният капацитет на охлаждане е 6500W и на отопление 7400W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -10°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 1065 х 230 х 298мм и е с тегло от едва 11.6кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 2.5л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 1098 м³/н и с ниските си нива на шум от 45dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 880 х 310 х 638мм и е с тегло от 43.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 54dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart, Fast Cool, Good Sleep, Comfort Cool, 2 Step Cooling, Quiet и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизайн, множество функции и интегрирани някои от най-модерните технологии, Климатик Samsung Maldives AR24NSFPEWQNEU ще ви осигури максимално добра температура във вашия дом, независимо от сезона. Насладете се на топли и уютни семейни вечери през зимата или си осигурете освежаваща прохлада през летните горещини с помощта на вашия домашен електроуред.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password