Samsung AR18NSFPEWQNEU - Виж цената

Ревю на Samsung AR18NSFPEWQNEU

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Samsung AR18NSFPEWQNEU 

Искате ли да се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом? Искате ли нов и много ефективен климатичен уред, който да осигурява температурата във вашите помещения, точно такава, каквато вие я предпочитате? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик Samsung Maldives AR18NSFPEWQNEU с енергиен клас А++, филтър за пречистване на въздуха и още множество модерни технологии. Той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно.

Samsung AR18NSFPEWQNEUВиж цената за днес

Samsung AR18NSFPEWQNEU Review

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

2 Step Cooling – благодарение на охлаждането на 2 нива, вашия уред ще охлади вашите помещения равномерно и ефективно, като по този начин се предотвратяват резките температурни амплитуди във вашия дом.

Good Sleep – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: Ревю на Argo Slimmy

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Решен в бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 18 200 BTU и 20 400 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 50 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 1450W, а при отопление 1750W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -10°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 1065 х 230 х 298мм и е с тегло от едва 11.6кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 2л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 966 м³/н и с ниските си нива на шум от 42dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 880 х 310 х 638мм и е с тегло от 39.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 51dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart, Fast Cool, Самопочистващ и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Samsung Maldives AR18NSFPEWQNEU е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще достигне желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, независимо какъв е настоящия сезон навън. С ниските си нива на шум,уредът е подходящ за поставяне дори във вашите спални помещения, като гарантирано няма да смущава спокойния ви сън с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Ако държите максимално на вашия домашен уют и комфорт, то Климатик Samsung Maldives AR18NSFPEWQNEU е точният избор за вас!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

2 коментара

  1. Здравейте. Интересува се от климатика samsung maldives. При каква минимална външна температура през зимата може да отоплява. Има ли функция размразяване на външното тяло.

    Reply
    • Купихме си същия климатик от техномаркет.Само едно немога да разбера там на характеристикте пише че е с фреон R32 а тук R410A.

      Reply

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password