Samsung AR09NXFPEWQNEU - Виж цената

Ревю на Samsung AR09NXFPEWQNEU

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Samsung AR09NXFPEWQNEU 

Модерните климатици на пазара притежават мощни филтри, които подобряват процеса на задържане на праха и помагат за поддържането на въздухът ви чист и предотвратяват появата на бактерии и алергени. Климатикът Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU е част от тази категория домашни електроуреди. Това е интелигентен климатик, способен да работи в тропическа среда на + 46 °C, оборудван с множество съвременни функции, като освен това предлага отлична възможност за промяна на температурата във вашите помещения.

Samsung AR09NXFPEWQNEUВиж цената за днес

Samsung AR09NXFPEWQNEU Review

Функция за вентилация – с тази функция климатикът вентилира въздуха в 5 стъпки с максимален дебит 552 м/час, без да променя температурата си.

Бързо охлаждане – с функцията за бързо охлаждане, климатикът Samsung започва да охлажда въздуха, използвайки мощния режим за бързо охлаждане, така че бързо да достигне желаната температура. След това автоматично се превключва в режим Comfort Cool, за да се поддържа вече достигнатата температура.

Мощната функция за бърза стайна температура – системата ще работи при максимална мощност за 30 минути, след което ще премине към нормална работа.

2 Step Cooling – благодарение на охлаждането на 2 нива, вашия уред ще охлади вашите помещения равномерно и ефективно, като по този начин се предотвратяват резките температурни амплитуди във вашия дом.

Виж още: Ревю на HEINNER HAC-CR09WHN

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Бяло кристално гланцово покритие и извит дизайн се съчетават перфектно в този климатичен уред. LCD екрана придава перфектен завършек на модерната визия на този климатик.

Характеристики

Този ултрамодерен аеродинамичен дизайн подобрява производителността на уреда, като по този начин студеният въздух достига до помещенията по-бързо. Устройството е оборудвано с модерна технология, и е с общ капацитет охлаждане/отопление 9000 BT, подходящо за спални, офиси и други по-малки помещения до 25 м². Климатик Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU е оборудвана с Twin BLDC Digital Inverter 8-пинов статор с помощта на силен неодимов магнит 8 на магнитни намотки. 8-магнитният двигател, генерира по-малко колебания на въртящия елемент, така че е нужна по-малко енергия.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 820 х 215 х 285мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 552 м³/н и с ниските си нива на шум, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Действието на неговата филтърна система, състояща се от 3 филтъра с висока плътност Full HD 80 с индикатор за почистване на филтъра, премахва прах, опасни замърсители на въздуха и алергени, както и бактерии и вируси, включително типове вируси (Influenza A и Corona). Системата се състои от HD филтър и след това от друг филтър, където поради уникалната структура на антибактериалния слой въздухът е чист и без частици, които могат да ви разболеят. Системата за филтриране с плътност може да неутрализира до 99% от вирусите, бактериите и алергените.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 660 х 242 х 475мм и е с тегло от 22.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 46dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще достигне желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, независимо какъв е настоящия сезон навън.. Ако държите максимално на вашия домашен уют и комфорт, то Климатик Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU е точният избор за вас!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password