Samsung 65Q8FN - Виж цената

Ревю на Samsung 65Q8FN

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 65Q8FN

Искате ли нов телевизор, с перфектно качество на картината и възможност за свързване с различни допълнителни устройства? Омръзна ли ви от скучното и еднообразно гледане на телевизия? Вие сте на точното място! Днес ще ви представим QLED Samsung 65Q8FN с 4K Ultra HD качество на картината, интегрирани множество технологии за подобряване на изображенията и възможност за мултимедийно свързване, той ще превърне вашия дом в истински център за забавления.

Samsung 65Q8FNВиж цената за днес

Samsung 65Q8FN Review

Quantum Dot – наситени, живи и ярки цветове, за едно ново телевизионно изживяване. Потопете се в силата на цветната картина и преоткрийте гледането на телевизия от едно ново измерение.

Q Contrast – още по-силен контраст и още по-голяма дълбочина на картината за кристална чистота на изображението. Независимо от осветлението във вашата стая, гледането на телевизия ще бъде истинско удоволствие, яркостта наситена, а вашата картина – без замъглявания.

Dolby Digital Plus – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на Samsung 49NU7502

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в сив цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание на вашия Smart TV, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични. Това позволява уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, а съвместимостта му с VESA 400×400 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2CS2 x 2и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео възпроизвеждане на различни видео формати както и с вграден мултимедиен плеър. Превърнете дома си в истински мултимедиен център с новия телевизор на Samsung!

Видео

Телевизорът разполага с диагонал на екрана от 163см, резолюция от 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са Quantum Dot, Q Engine, Q HDR 1500, HDR10+, HLG (Hybrid LogGamma), Q Contrast, Ultra Slim Array, Ultra black, Auto Depth Enhancer и др., като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия Smart TV.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 40W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като Dolby Digital Plus, 4.1 Channels, Woofer, Multiroom Link, Blutooth Audio, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: RF In, Слот CI+, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 Входa USB, 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн, множество функции за свързване и невероятно качество на картината, телевизор Samsung 65Q8FN , ще ви предостави възможността да се насладите на любимото си съдържание, възпроизведено с ярки и наситени цветове, висок контраст и перфектна яснота. Подарете си незабравими семейни филмови вечери пред малкия екран.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password