Samsung 55Q9FN - Виж цената

Ревю на Samsung 55Q9FN

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 55Q9FN

За вас качеството е приоритет във всеки аспектот вашия живот, като това напълно се отнася и за вашите домашна техника? Искате да имате само най-доброто на пазара и не бихте се задоволили с нищо от по-нисък клас? Вие сте на точното място, защото ние имаме перфектния продукт за вас. Днес ще ви представим QLED Samsung 55Q9FN, с 4K Ultra HD качество, извит и стилен дизайн, той внася лукс и удобство във всеки дом.

Samsung 55Q9FNВиж цената за днес

Samsung 55Q9FN Review

Q Colour – тази технология ви осигурява милиард цветни нюанси. Гледайте любимите си филми с изключително богати и реалистични цветове. Насладете се на всеки фин детайл от възпроизвежданото съдържание.

Q9F – тази технология ви дава 100% от цветовия обем, което значи, че разширява обхвата на детайлността и наситеността на цветовете.

Q Contrast Elite – още по-силен контраст и още по-голяма дълбочина на картината за кристална чистота на изображението. Независимо от осветлението във вашата стая, гледането на телевизия ще бъде истинско удоволствие, яркостта наситена, а вашата картина – без замъглявания.

Ultra Black Elite – слоя, покриващ дисплея на панела, използва специална технология срещу отблясъци. Тя свежда до минимум отразяването на светлината на екрана, като по този начин контраста е по-дълбок.

Виж още: Ревю на Samsung 55NU7502

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в черен цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание на вашия Smart TV, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични.Те са 1231.2 x 707.1 x 38.9 мм без стойка и 1231.2 x 789.1 x 284.3 мм със стойка. Това позволява уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, които са с по-малки размери, а съвместимостта му с VESA 200×200 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер 2 x DVB-T2CS2 и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео възпроизвеждане на различни видео формати, както и с вграден мултимедиен плеър.

Видео

Телевизорът разполага с диагонал на екрана от 138см, резолюция от 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са Quantum Dot, Q Engine, Q HDR 2000, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Q Contrast Elite, Direct Full Array Elite, Ultra Black Elite и др., като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия Smart TV.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 60W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като Dolby Digital Plus, DTS Codec, 4.2 Channels, Woofer, Multiroom Link, Bluetooth Audio, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Bluetooth, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да се наслаждавате на телевизионно изживяване от най-висок клас държите на качеството, дизайна и функционалността на вашите електроуреди – Samsung 55Q9FN е точният продукт за вас. С множеството си функции, той пренася емоцията от кино салоните, дирекнто във вашия хол. Насладете се на любимите си филми, шоу-програми и предавания с кристално качество на картина и звук. Подарете си комфорта и лукса, от който всяко изискано домакинство има нужда.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password