Samsung 55MU9002 - Виж цената

Ревю на Samsung 55MU9002

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 55MU9002 

Ако искате нов телевизор със стилен дизайн и множество функции, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим телевизор LED Smart Samsung 55MU9002. Той съчетава 4K Ultra HD качеството с висока динамична съвместимост и чиста операционна система, като ви предоставя възможността да се насладите на телевизионно изживяване от най-висок клас.

Samsung 55MU9002Виж цената за днес

Samsung 55MU9002 Review

Dynamic Crystal Color – кристално ясни и наситени цветове и динамична яркост – това вече е възможно, благодарение на Dynamic Crystal Color. Потопете се в реалистичната картина на Телевизор LED Smart Samsung 55MU9002.

Ultra Black – тази функция намалява отраженията и засилва констраста на вашата картина. Независимо на каква светлина гледате телевизия,вашето изображение ще остане с максимално качество и дълбок контраст.

Peak Illuminator – дори при по-тъмни сцени, Peak Illuminator прави ярките учатъци, още по-ярки. Изображенията са кристално чисти, благодарение на подсилената яркост във всеки кадър.

HDR1000/Extreme – Благодарение на HDR качеството на картината е максимално, а вие можете да видите и най-дребните детайли във всяка сцена.

Samsung 55MU9002-2
Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 32DM6500 – Цена и мнения!

LED Smart Samsung 55MU9002 идва с извит дисплей с дължина на диагонала от 138см. Изключително подходящ за просторен хол.Извитият дисплей е оформен от много тънка черна рамка, предлагаща прекрасни цветни изображения. Разделителната способност на екрана е 3840×2160 пиксела с аспект на изображението 16:9. Благодарение на Mega Contrast, контрастът на вашата картина е още по-дълбок, а изображенията са още по-ясни и качествени.

55MU9002Кристално чистият звук на Samsung 55MU9002 е осигурен от стерео аудиосистемата и от 2 високоговорителя с мощност от 20W всеки. Това е достатъчна мощност, за да можете да се насладите дори на най-фините звуци в сцените на вашия Smart TV. Смарт ТВ ви се дава възможност да сърфирате в интернет или достъп до социалните мрежи и възможността за прехвърляне на снимки и видеоклипове от вашия мобилен телефон или таблет директно към изпълнение на телевизионния екран.За да заснемете телевизионни програми и да възпроизвеждате съдържание от външни устройства, Samsung 55MU9002 има няколко конектора и те са следните: Интегриран Wi-Fi, LAN, 1 x RF in, RS-232C
Слот CI +, 3 USB порта, 4 HDMI порта и цифров аудио изход.

Нашето мнение за продукта:

Samsung 55MU9002 разполага с извит екран и предлага най-различни цветове, ярки нюанси и тонове по-естествено от всеки друг телевизор. Samsung 55MU9002 е оборудван с най-новите технологии, като например High Dynamic Обхват и UHD затъмняване. За максимален комфорт, вие имате възможността да се насладите на картина, пълна с цветове и естествена красота. Независимо дали искате да си подарите филмова вечер със семейството ви или да поиграете на любимите си онлайн игри – Samsung 55MU9002 ще ви даде възможността да се насладите на всичко това, събрано на един екран.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password