Samsung 55M6302 - Виж цената

Ревю на Samsung 55M6302

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 55M6302 

Искате нов, мултифункционален телевизор? Държите на качеството както на картината, така и на звука при гледането на вашите любими филми? Искате продукт, който се превръща в мултимедийно устройство, само с един клик? Ние имаме точният продукт за вас! Телевизор LED Smart Samsung 55M6302 ви предоставя Full HD качество на картината, в комбинация с интегрирани модерни технологии и елегантен дизайн. За едно ново, реистично телевизионно изживяване за вас и за цялото ви семейство.

Samsung 55M6302Виж цената за днес

Samsung 55M6302 Review

Ultra clean view – насладете се на качествена и ясна картина, благодарение на иновативната технология Ultra Clean View. Тя анализира качеството на оригиналното съдържание, като чрез специален алгоритъм подобрява неговото качество до максимална степен.

Auto Depth Enhancer – още по-дълбок контраст на изображенията, благодарение на технологията Auto Depth Enhancer. Изображенията са по-ясни отвсякога, а за вас остава насладата от тяхното наблюдаване.

Micro Dimming Pro – тази функция, разглежда дори най-дребните детайли от вашето изображение в дълбочина. Черното е още по-наситено, а бялото е още по-ясно, което подпомага яснотата и качеството на вашето изображение.

PurColour – технологията PurColor, ви предоставя възможността да се насладите на ярки и наситени цветове, доблищаващи се максимално до тези в природата. Потопете се в магията на реалистичните цветове, за едно по-добро телевизионно изживяване!

Smart View – просто свържете своя смартфон към телевизора и се насладете на цялото му съдържание. Игри, приложения или филми – всичко е достъпно на –инчовия екран на вашия телевизор, благодарение на функцията Smart View.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG 49UJ634V – Цена и мнения!

Модерният дизайн на новият телевизор LED Smart Samsung 55M6302, със сигурност ще се хареса на всички наоколо, благодарение на елегантния си черен дизайн и много атрактивния интегриран щанд, който позволява телевизорът да бъде пперфектно монтиран в една стая или хол/ модерна спалня. .Samsung 55M6302 е част от гамата 2017 и разполага с най-новите технологии и системи за филтриране на изображения. С доста голям размер на диагонала от 138 см, екранът на 55M6302 е снабден с резолюция Full HD с разделителна способност от 1920×1080 пиксела при съотношение 16: 9.

Динамичният контраст се дължи на функцията Mega Contrast, която предлага оптималното съотношение – бяло към черно. С тази функция бялото е по-светло и по-светло, а черното е още по-наситено и интензивно. Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигурява от тунера DVB-T2CS2, който има една антенна входна връзка и една за възпроизвеждане на видео, интегрирайки функцията на мултимедиен плейър. Мрежовата връзка се осъществява с новите Wi-Fi интегрирани технологии и CI ++, Anynet + (HDMI-CEC) и LAN слот със следните конектори: цифров аудио и оптичен изход, два USB 2.0 порта, композитен видео вход, компоненти и три HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

Множество функции, перфектно качество на картината в комбинация с кристално чист звук. Това вече е възможно, благодарение на новият телевизор LED Smart Samsung 55M6302. Потопете се в магията на реалистичните изображения, играйте любимите си видео игри или просто сърфирайте в онлайн пространството на голям екран – всичко това сега е достъпно, само с един клик на дистанционното на вашия телевизор. Подарете на себе си и на цялото си семейство качеството и комфорта, които заслужавате.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password