Samsung 50NU7022 - Виж цената

Ревю на Samsung 50NU7022

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

Samsung 50NU7022

Държите на високото качество и имате най-високи изисквания за електроуредите в дома си? Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Днес ще ви покажем Телевизор Samsung 50NU7022, който се предлага с резолюция 4K UHD и е най-добрият телевизор, когато става дума за филми с най-високо качество. Телевизорът има страхотен дизайн, който добавя стил и класа на вашия дом.

Samsung 43NU7022Виж цената за днес

Samsung 50NU7022 Review

PurеColour – Естествени, богати и наситени цветове на картината, които ще ви накарат да се потопите в детайлите на изображението, благодарение на иновативната система PureColor

UHD Dimming – тази функция разделя и преработва екрана на малки отделения, за да виждате наситени цветове, дълбок контраст и изключителна яркост. Насладете се дори на най-дребните детайли от вашата картина, благодарение на тази модерна технология.

Mega Contrast – благодарение на тази функция, качеството на изображението е в пъти по-изострено. Контрастът на детайлите е по-дълбок, а наситеността на цветовете по-голяма.

Smart View – управлявайте всички свързани устройства лесно, бързо и удобно. Само с едно дистанционно управление, вие получавате пълен контрол върху всичко, което пожелаете.

Виж още: Ревю на LG 49SK8500PLA

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в класически черен цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание телевизор, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2C и вход антена. Също така, уреда разполага с вграден мултимедиен плеър и възможност за видео възпроизвеждане. Превърнете дома си в истински мултимедиен център с новия телевизор Samsung 43NU7022!

Видео

Телевизорът разполага с диагонал на екрана от 108 см, резолюция от 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са UHD Engine, HDR, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, Pur Color и др., като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия LED Smart TV.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като Dolby Digital Plus, Multiroom Link, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните USB и HDMI портове, щ ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими снимки, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Слот CI+, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 1 Вход USB и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си спокойни семейни филмови вечери или се позабавлявайте, сърфирайки в любимите си социални мрежи, приложения и онлайн сайтове с новия Телевизор LED Smart Samsung 43NU7022! Той разполага с невероятно качество на картина и звук и някои от най-модерните технологии за оптимизиране на изображенията. Този телевизор ще ви накара да забравите за скучното и еднообразно гледане на стандартна телевизия и ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password