Samsung 49NU7502 - Виж цената

Ревю на Samsung 49NU7502

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Samsung 49NU7502

Искате ли нов телевизор, който да притежава всички модерни технологии, в съчетание с перфектна картина и звук? Ние ще ви го представим! Телевизор Samsung 49NU7502 с уникално качество на картината и множество функции за подобряване на картината, ще ви позволят да се потопите реалистичните изображения за едно ново, по-качествено телевизионно изживяване!

Samsung 49NU7502Виж цената за днес

Samsung 49NU7502 Review

Dolby Digital Plus – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

UHD Dimming – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

Mega Contrast – благодарение на още по-дълбокият Мега контраст, вие ще можете да се насладите на ясни изображения с наситени цветове и безупречно качество.

Виж още: Ревю на Samsung 43NU7122

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически черен цвят с ултратънка рамка около екрана, той ще се впише перфектно във всеки модерно и стилно обзаведен дом. Извитият дизайн на екрана, придава класа и перфектен завършек на стилната визия на уреда.

Основни характеристики

Размерите на този нов извит телевизор са изключително удобни и практични. Той разполага с размери от 1101.5 x 638.5 x 95.6 мм без стойка и 1101.5 x 724.5 x 336.2 мм със стойка. Това го прави подходящ за поставяне върху секция или ТВ шкаф. Съвместимостта му с VESA 200×200 позволява уреда директно да бъде монтиран на стената. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2CS2 и вход антена. Също така, уреда разполага и с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергономичен.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 123см с резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като UHD Engine, HDR, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, Dynamic Crystal Color, Billion Colors (10 bit panel), UHD Dimmingи др. в комбинация с невероятното 4K Ultra HD качество и технологията Mega Contrast, ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Освен с ненадминато качество на картината, този телевизор разполага и с изключително висококачествен звук. Аудиосистемата на уреда е стерео, като тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Специалните технологии Dolby Digital Plus, 2 Channels, Multiroom Link, Blutooth Audio, оптимизират изходния звук, така че той да бъде кристално ясен и чист, за да можете да се насладите дори на най-фините шумове от вашите любими филмови сцени.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Освен това имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство. Разглеждайте снимки, видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 49-инчовият екран на вашия нов телевизор. И това не е всичко! Телевизорът разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: Слот CI+, RF, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Композитен видео вход, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество фунцкии, Samsung 49NU7502 идва при вас, за да ви предостави възможността да се потопите в реалистичното изживяване от качествената кртина, с наситени и богати цветове, за едно истинско кино изживяване, директно във вашия дом! Независимо дали искате да си подарите спокойна семейна вечер с любимите си хора, или просто да се насладите на любимите си спомени запечатани в снимки – този телевизор ще ви даде възможност да се насладите на избраното от вас съдържание, с перфектно качество на изображението!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password