Samsung 49MU9002 - Виж цената

Ревю на Samsung 49MU9002

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

Samsung 49MU9002 

Ако искате нов, модерен и многофункционален телевизор, то тогава ние имаме точният продукт за вас. Днес ще ви представим Телевизор Samsung 49MU9002. Той ви дава възможността да се наслаждавате на най-доброто възможно качество на картината. Колкото по-високо е качеството на оригиналното съдържание, толкова по-добри изображения и разделителна способност ще можете да изживеете. 

Samsung 49MU9002Виж цената за днес

Samsung 49MU9002 Review

HDR1000/Extreme – благодарение на високодинамичното осветление, вече можете да се насладите на кристална яснота във всяка сцена от вашата картина.

Dynamic Crystal Color – кристално чисти цветове и висока динамика на вибрациите на вашето изображение. Насладете се на любимите си филми с по-богати, по-ярки и по-наситени цветове.

Ultra Black – благодарение на Ultra Black технологията, отраженията са сведени до минимум, а изображенията са с по-дълбок и по-наситен контраст. Насладете се на перфектно качество, независимо от светлината, на която гледате вашия Smart TV.

Peak Illuminator – наслаждавайте се на по-голяма яркост във всяка сцена, дори при по-затъмнена картина.

Диисплеят на LED Smart Samsung 49MU9002 има голямо диагонално измерване от 123см, с Ultra HD 4K резолюция, чистота на изображението от 3840×2160 пиксела, както и отличен контраст – Mega Contrast, показващ ясни изображения с по-добро качество и съответно ярки и естествени цветове от практически всяка позиция за гледане.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 42DM5500 – Цена и мнения!

В допълнение, 49-инчовият извит светодиоден дисплей се отличава с няколко превъзходни характеристики на изображението, за да се насладите на изключителен визуален опит , дори в дома ви. Samsung 49MU9002 има 4 HDMI порта, които ви позволяват да създадете мултимедиен развлекателен център във вашия собствен хол. HDMI предлага възможността за предаване на високоскоростни цифрови данни от широк спектър устройства директно на вашия телевизор с висока скорост.

Интегрираната безжична LAN мрежа позволява на Smart TV да се свърже с интернет, без да е необходимо да има кабели. С помощта на опростени връзки можете да се наслаждавате на любимото си съдържание директно на този Samsung Smart TV.

Нашето мнение за продукта:

Телевизор LED Smart Samsung 49MU9002 е събрал в себе си, всички необходими характеристики и иновативни функции, за да ви осигури едно незабравимо, различно телевизионно изживяване. С кристална картина и звук, той пренася емоцията от кино-салоните директно във вашия дом, а с множството му функции за свързване с различни устройства, ви дава възможността да се насладите и на любимите си игри и уеб съдържание директно върху 49-инчовият му екран. Подарете на себе си и на цялото си семейство един нов, практичен, многофункционален и стилен уред, който ще покрие напълно изискванията за качество, дори на най-запалените киномани.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password