Samsung 49MU8002 - Виж цената

Ревю на Samsung 49MU8002

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 49MU8002 

Искате нов, стилен и модерен телевизор с множество функции и иновативни технологии? Искате да се наслаждавате на любимите си филми и шоу-програми с качествена картина и кристално чист звук? Технологиите и функциите, които сa интегрирани в съвременния телевизор Samsung 49MU8002, могат да отговорят на всички ваши изисквания. С него можете да създадете истински телевизионен развлекателен център във вашия собствен дом.

49MU8002Виж цената за днес

Samsung 49MU8002 Review

Motion Rate 240 – насладете се на бързите действия във вашите филми, без замъгляване на образа. Motion Rate 240 е създаден, за да придаде яснота на картината при гледане на спортни предавания или филми с множество сцени на действие с бързодвижещи се обекти.

Dynamic Crystal Color – усетете удоволствието от кристално ясните цветове и изключителната яркост на изображението. Подарете си истинско кино изживяване във вашия собствен дом.

Peak Illuminator – тази функция прави яркостта на вашия телевизор още по-силна. Всяка сцена е допълнително подсилена, като това ви предоставя възможността да се насладите на кристален образ.

HDR1000/Extreme – почувствайте силата на HDR качеството. Насладете се дори на най-дребните детайли и кристално ясното изображение на картината.

49MU8002-2Телевизор LED Smart Samsung 49MU8002 е с плосък, извит дизайн и цвят решен в класическо черно. Концепцията за Smart TV се базира на редица иновационни технологии и разработки, които фундаментално променят начина, по който потребителите използват своя телевизор. Smart TV Samsung 49MU8002 предоставя максимално качество на звука, подобно на това в киносалоните. Уникалното аудио изживяване е предоставено, благодарение на 2бр. говорители с мощност от 20 W всеки. С 4K Ultra HD качеството, вашата картина е с кристална чистота на образа.

Телевизорът е с диагонал от 123см. И резолюция 3840 x 2160 пиксела, с аспект на изображението 16:9. Благодарение на Wireless свързването, вече можете да се насладите на любимите си онлайн музикални и видео канали. Конекторите, с които разполага този Smart TV са: LAN, 1 x RF in, RS232C, слот CI+. Той разполага също с 1бр. аудио-оптичен изход както и с 3бр. USB порта. Размерите му от 1093.5 x 722.6 x 351.0 мм, го правят идеален за поставяне във всяка стая от вашия дом.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 55MU6402 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта:

Ако сте от феновете на високото качество, но не желаете да се разделяте с голяма сума от вашия бюджет, тогава Samsung 49MU8002 е точният продукт за вас. С множество функции, стилен дизайн и отлично качество на работа, той ще пренесе изживяването от киносалоните директно във вашия дом. Гледайте любимите си предавания, шоу-програми или музикални клипове в интернет, само на един клик разстояние.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password