Samsung 49J5202 - Виж цената

Ревю на Samsung 49J5202

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Samsung 49J5202 

Държите ли на високото качество при гледането на вашите любими филми? Ние имаме точният уред за вас! Днес ви представяме телевизор Телевизор Samsung 49J5202 с Full HD качество на картината и множество допълнителни връзки и конектори, той ще ви даде възможността да релаксирате, гледайки любимите си филми с ненадминато качество!

Samsung 49J5202Виж цената за днес

Samsung 49J5202 Review

ConnectShare Movie – тази функция ви позволява да свържете вашето USB или твърд диск с телевизора и да се насладите на любимото си съдържание от снимки, филми и видеоклипове на голям екран, директно във вашия дом.

Wide Colour Enhancer – по-ярки, по-наситени и по-богати цветове на картината, за едно детайлно и несравнимо изживяване на всяка картина на вашият Smart Tv.

HDMI свързване – благодарение на възможността за HDMI свързване с различни устройства, телевизорът, ще се превърне в истински „инструмент” за домашен мултимедиен кът.

Виж още: Ревю на Samsung 65MU6102

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е вдъхновен от най-новите тенденции при домашните електроуреди. Решен в класически черен цвят, той ще пасне идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Семплата му и модерна стойка ще осигури както стабилността, така и перфектния завършек на стилната визия на вашия нов електроуред.

Основни характеристики

Телевизор Samsung 49J5202 разполага с размери от 1118.8 x 650.0 x 74.2 мм без стойка и 1118.8 x 669.9 x 187.5 мм със стойка, което го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големи, така и в по-малки помещения, а съвместимостта му с VESA ви позволява да монтирате уреда директно на стената, като това ще спести място върху вашите мебели. Приемането и предаването на сигнал на уреда се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2C.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 123см, резолюция от 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като Dynamic contrast, Natural Mode Support, Wide Color Enhancer (Plus) и др., ще осигурят перфектна яснота и кристално качество на вашата картина, за да можете да се насладите дори на най-дребните детайли от вашите любими филми.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии като Dolby Digital и др. ще осигурят кристалното качество и перфектна яснота на вашия звук, дори когато той е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Този телевизор, разполага с редица връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. HDMI и USB свързването от друга страна, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки или видеоклипове директно от вашия източник на преносима памет. Вие изберете желаното съдържание, а вашия телевизор ще го възпроизведе с максимално качество на картина и звук.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart Samsung 49J5202 ще осигури най-добро качество на картината, независимо от съдържанието, което искате да бъде възпроизведено. Подарете на себе си и на цялото си семейство едно ново, по-качествено и по-реалистично ТВ изживяване и прекарвайте времето си у дома с пълна релаксация и абсолютен комфорт.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password