Samsung 40MU6402 - Виж цената

Ревю на Samsung 40MU6402

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Samsung 40MU6402 

Държите на високото качество и имате най-високи изисквания за електроуредите в дома си. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас – Телевизор LED Smart Samsung 40MU6402, който се предлага с резолюция 4K Ultra HD и е един от най-добрите телевизори, когато става дума за филми с най-високо качество.

Samsung 40MU6402Виж цената за днес

Samsung 40MU6402 Review

Active Crystal Color – сцените от любимите ви филми оживяват, благодарение на наситените, ярки и реалистични цветове с технологията Active Crystal Color.

4K Ultra HD – 8 милиона пиксела се грижат за кристално чистата и висококачетвена картина на вашия телевизор. Благодарение на Ultra HD качеството, времето, прекарано пред екрана, се превръща в изживяване от ново измерение.

UHD затъмняване – затъмняването разделя екрана на части, за да оптимизира яркостта и цветовете и за да насити дълбоките нива на черното и бялото, за един по-дълбок и оптимален контраст на вашата картина.
 
Smart View – свържете мобилният си телефон към вашия Smart TV и се насладете на любимите си приложения, игри, видеоклипове и снимки, на вашия 40-инчов екран.

Samsung 40MU6402-2Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 39DM5500 – Цена и мнения!

Samsung 40MU6402 има плосък екран с диаметър 100см, подходящ за спалня, хол или детска стая и особено за радостта на цялото семейство. Плоският екран предлага богато оцветени изображения в естествени нюанси, които създават впечатление за реалност.

Разделителната му способност е 3840х2160 пиксела, с аспект на изображението 16:9. Благодарение на Dynamic Contrast и Mega Contrast, вие получавате един по-дълбок и наситен контраст на изображението за една реалистична и висококачествена картина на вашия Smart TV.

Звуковата система на Samsung 40MU6402 е много ясна и без изкривяване. Интегрираните технологии предлагат високопроизводителен аудио спектър, който може да се оприличи на този от киносалоните. Аудио ефективността се дава от стерео аудиосистема и 2 високоговорителя с мощност от по 10 вата всеки.

За да заснемате изображения и телевизионни програми и да възпроизвеждате съдържание от мобилния си телефон или таблет, LED Smart Samsung 40MU6402 има няколко съединителя и те са следните: Интегриран Wi-Fi, LAN, 1 x RF in, Слот CI +, 2 USB порта, 3 HDMI порта, вход за различни компоненти, композитен видео вход, цифров аудио изход.

Нашето мнение за продукта:

Smart TV Samsung 40MU6402 има наистина невероятни възможности. Технологията 4K Ultra HD, поддържана от телевизора с плосък екран, предлага перфектни изображения, а с вградените технологии, изображенията са ярки, живи с богат цвят и много естествени тонове. Samsung 40MU6402 отговаря на всички стандарти за качество и е оборудван с иновативни технологии, включително технология Active Crystal Color, която гарантира, че изображенията са чисти, перфектни, зашеметяващи с видими детайли. Потопете се в изживяването от киносалоните с този невероятен продукт на Samsung.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password