Rowenta Compact Power RO3798 - Виж цената

Ревю на Rowenta Compact Power RO3798

Прахосмукачки Ревюта
8.7

Рейтинг

Rowenta Compact Power RO3798

Чистотата във вашия дом е приоритет за вас? Искате уред, който да ви бъде верен съюзник в почистването на вашия дом? На пазара има много и различни модели прахосмукачки и не знаете коя да изберете? Ние ще ви помогнем! Днес ще ви представим прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power RO3798 с изключително висока мощност на работа, тя ефективно ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом.

Rowenta Compact Power RO3798Виж цената за днес

Rowenta Compact Power RO3798 Review

Моно-циклонична система за прах – благодарение на тази система, дори най-фините прахови частици се филтрират. По този начин се предотвратява тяхното попадане във въздуха, като по този начин вие се предпазвате от дихателни проблеми или алергии.

2 филтъра – прахосмукачката разполага с 2 филтъра – единият от пяна, а другият хартиен. По този начин се улавят до 99% от праховите частици.

Clean Express – благодарение на тази система, праха събран в контейнера на вашата прахосмукачка се почиства бързо и ефективно в 4 лесни стъпки.

Виж още: Ревю на Rowenta Compact Power Cyclonic RO3718EA

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в червено и черно, тя ще пасне във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични и е с тегло от едва 5.9кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас C; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас A. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага с накрайник за тапицерия, който позволява лесното и ефективно почистване на вашите текстилни повърхности, без качеството на техните материи да бъде нарушено. Накрайникът за паркет, от друга страна, позволява лесното и бързо почистване на всеки тип паркет, без опасност от неговото надраскване. Аксесоарът за тесни пространства 2 в 1, позволява лесното и удобно почистване дори на най-труднодостъпните ъгли от вашия дом. Четката за прах от друга страна, позволява лесното отстраняване на прахови частици от фини повърхности.

Технически спецификации

Капацитетът на прахосмукачката е 1.5л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 750W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 6,2м е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 79dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Многофункционална, удобна и изключително ефективна, прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power RO3798, ще бъде вашият верен помощник в поддържането на чистотата във вашия дом. Просто включете прахосмукачката и почистете дори най-фините замърсявания от вашия под. Наслаждавайте се на чистотата във вашия дом, без да се налага да инвестирате много време и усилия за постигането и.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password