Philips 50PUS7504/12 - Виж цената

Ревю на Philips 50PUS7504/12

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Philips 50PUS7504/12

Искате ли да гледате вашите любими филми с перфектно качество на картина и звук? А искате ли вашия нов уред да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Philips 50PUS7504/12 с невероятно 4K UHD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще ви накара да се потопите в свят на ясни, реалистични изображение с богати и наситени цветове!

Philips 50PUS7504/12Виж цената за днес

Philips 50PUS7504/12 Review

Ambilight технологията променя начина, по който гледате телевизия завинаги. Уникалната технология на Ambilight на Philips прави екрана много по-широк – а вашето изживяване за гледане по-завладяващо – излъчвайки извънредно широка светлина от двете страни на телевизионния екран върху околните стени. Цветът и жизнеността на картината се движат отвъд екрана и във всекидневната ви, за да ви донесат преживяване на наблюдение извън обичайното.

HDR 4K – тази технология, усъвършенства качеството на контраста и цвета, като ви дава възможността да се насладите на кристални изображения, с богати цветове и невиждана яркост на вашата картина.

Google Play Магазин – потопете се в любимият ви „магазин” за приложения от вашия смартфон, вече и на вашия телевизор. Наслаждавайте се на филми, музика, приложения или игри онлайн, директно на 50-инчовият екран на вашия нов телевизор.

Quad Core и Android – благодарение на тези две „екстри” във вашия телевизор, можете да се насладите на едно ново игрово изживяване. Любимата ви операционна система – Android- вече не е само на вашия смартфон, а и във вашия телевизор. С нея, имате пълен достъп до любимите си игри и приложения, а вашият дом се превръща в истински мултимедиен център за забавления.

Micro Dimming Pro – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

Виж още: Ревю на Philips 58PUS6504/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Съвместимостта на уреда с VESA 300х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 126 см с резолюция от 3840 x 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии като Ултра резолюция, Micro Dimming Pro, 1700 PPI и ултра резолюция допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Конектори

Телевизор Philips 50PUS7504/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с вградена Android операционна система – наслаждавайте се на любимите си игри, приложения и социални мрежи от вашия смартфон, директно на 50-инчовия екран на вашия нов Smart TV. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Мини жак за слушалки, 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване и пренесете магията от кино салоните директно във вашия дом с телевизор Smart Android Philips 50PUS7504/12! Пренесете се в света на реалистичната картина, кристално чист звук и множество забавление, за едно ново, по-забавно телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password