Philips 32PHS4032/12 - Виж цената

Ревю на Philips 32PHS4032/12

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Philips 32PHS4032/12 

И така – искате нов, модерен телевизор, с интегрирани някои от най-новите функции и перфектно качество на картината? На пазара има стотици различни модели и не знаете кой е правилният избор за вас? Държите на високото качество, но не желаете да се разделяте с голяма сума от семейния си бюджет? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим телевизор Philips 32PHS4032/12. С високо множество функции за подобряване на картината и възможността му да се свързва лесно с външни устройства, той ще бъде идеалният продукт за всеки стилен и практичен дом!

 

Philips 32PHS4032/12Виж цената за днес

Philips 32PHS4032/12 Review

LED TV за по-добър контраст – благодарение на LED подсветката, можете да се наслаждавате на перфектно изразени линии, комбинирани с качествена яркост и невероятен дълбок контраст на вашето изображение.

Digital Crystal Clear – независимо от какъв източник се въпроизвежда вашата картина, тя ще бъде с ясно качество,естествени нюанси и богати цветове, независимо дали гледате филми, снимки или любимите си спортни предавания.

200 PPI (Picture Performance Index) – благодарение на интегрираните системи за обработка на изображението, контрастът, цветът, рязкостта и движението на вашето изображение са подобрени до най-висока степен. Без значение от източника, от който се възпроизвежда съдържанието, то ще бъде с оптимално качество и яснота.

Леснопреносим, с много красив дизайн, решен в бяло-сребрист цвят, с тънка рамка около дисплея, телевизор LED Philips 32PHS4032 е едно истинско „бижу” за всеки стилен, модерен и изискан дом. С диагонал на екрана от 80см., той е подходящ както за големи и просторни стаи, така и за по-малки и практични пространства. Размерите му от 726.5×476.9×183.25мм го правят изключително удобен и практичен за поставяне върху всяка повърхност, а съвместимостта му с VESA 100х100, позволява този уред да бъде директно монтиран на вашата стена.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sharp LC-32HG3342E – Цена и мнения!

Този телевизор е с разделителна способност от 1366х768 пиксела и яркост от 280 cd/m². Това ви гарантира качествени изображения, с кристална яснота и наситени цветове, независимо от източника на съдържание, от който възпроизвеждате вашите изображения.

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, видео запис и входна антена. Digital Crystal Clear подобрява изображенията за кристално дигитално качество, за още по-голяма наслада от гледането на любимото ви съдържание. Възможността му да се свързва с външни устройтсва, като USB, ви позволява лесно и удобно да разгледате вашите снимки, видеоклипове или любими филми на голям екран – просто свържете вашата преносима памет към телевизора и го оставете да възпроизведе цялото и съдържание с HD качество.

Също така, този модел разполага с няколко допълнителни конектора, а именно: Аудио дигитален (оптичен) изход, Вход за USB, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 2 HDMI порта и слот за PCMCIA карта. Консумираната мощност е едва 31W, което го изстрелва в челните редици по ергономичност на работа.

Нашето мнение за продукта:

Телевизор LED Philips 32PHS4032/12 е със стилен дизайн, качествено изображение и лесен достъп до множество приложения. Подарете на себе си и на цялото си семейство, едно телевизионно изживяване от нова ера. Превърнете дома си в кино-салон или в истински развлекателен център само с едно кликване на бутона на вашето дистанционно управление. Вие изберете какво да възпроизведе вашия телевизор, а за вас оставете насладата от неговата качествена работа във всеки аспект на възпроизвеждане.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password