Philips 32PFS6402/12 - Виж цената

Ревю на Philips 32PFS6402/12

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Philips 32PFS6402/12 

Искате ли нов и ултрамодерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов домашен електроуред да разполага и с множество възможности за допълнително свързване към различни източници? Имате го! Телевизор Philips 32PFS6402/12 с Full HD качество на картината, вградена Android операционна система и множество технологии, оптимизиращи както картината, така и звука на възпроизвежданото съдържание, ще ви отведе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят за едно ненадминато телевизионно изживяване!

Philips 32PFS6402/12Виж цената за днес

Philips 32PFS6402/12 Review

Cloud Gaming – Изберете своята любима игра от богат онлайн каталог и и се наслаждавайте дирекнто във вашия дом на 32-инчовият екран на вашия нов Smart Adnroid TV.

Ambilight технологията променя начина, по който гледате телевизия завинаги. Уникалната технология на Ambilight на Philips прави екрана много по-широк – а вашето изживяване за гледане по-завладяващо – излъчвайки извънредно широка светлина от двете страни на телевизионния екран върху околните стени. Цветът и жизнеността на картината се движат отвъд екрана и във всекидневната ви, за да ви донесат преживяване на наблюдение извън обичайното.

Pixel Plus Ultra HD – тази функция оптимизира качеството на картината, за да осигури по-дълбок контраст, наситени цветове и изображения с невероятни детайли.

Google Play Магазин – потопете се в любимият ви „магазин” за приложения от вашия смартфон, вече и на вашия телевизор. Наслаждавайте се на филми, музика, приложения или игри онлайн, директно на 65-инчовият екран на вашия нов телевизор.

Android TV – Android операционната система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения

Виж още: Ревю на LG 55EG9A7V

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в графитено сив цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е толкова фина и тънка, че е почти незабележима. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Philips 32PFS6402/12 разполага с размери от 726.49 x 438.68 x 76.8 мм без стойка и 726.49 x 483.27 x 168.74 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 100х100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео запис и вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този Smart Android TV е и много енергономичен. С разход на електроенергия от едва 34W, той със сигурност няма да повиши сметките ви за електроенергия.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80см., с резолюция от 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така яркостта от 300 cd/m² в комбинация с Full HD качеството на картината, ви гарантират изображения с ненадминато качество, която е подсилена и от допълнителните технологии за оптимизиране на изображенията като Pixel Plus HD, Micro Dimming и др.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Clear Sound, Smart Sound и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Smart Andorid TV.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с вградена Android операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения на 65-инчовия екран на вашия нов Smart TV. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: Антена IEC75, CI+, RJ-45, аудио дигитален (оптичен) изход , 3 входа USB, входов компонент, вход Scart (RGB), мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен и с множество вградени модерни технологии, телевизор Smart Android LED Philips 32PFS6402/12 ще открие пред вас един нов, по-забавен телевизионен свят. Независимо дали искате да си подарите релаксираща вечер с любимите ви филми пред малкия екран у дома или искате да се позабавлявате, сърфирайки в любимите си сайтове, игри и приложения – Телевизор Smart Android Philips 32PFS6402/12 ще възпроизведе избраното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password