Panasonic TX-65EX600E - Виж цената

Ревю на Panasonic TX-65EX600E

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Panasonic TX-65EX600E 

Искате ли нов телевизор, който да възпроизвежда вашето любимо съдържание с максимално качество на картината, както и да разполага възможността за мултимедийно свързване? Ние имаме точният продукт за вас! Телевизор Panasonic TX-65EX600E разполага освен с изключително качество на изображението, така и с превъзходно качество на звука!Възможността му за свързване с различни устройства, стилният му дизайн и стабилна изработка го правят точният избор за вашия дом.

Panasonic TX-65EX600EВиж цената за днес

Panasonic TX-65EX600E Review

4K HDR – благодарение на 4K UHD резолюцията, вие ще имате кристално качество на картината, с до 4 пъти по-голяма яснота на изображенията. Потопете се в красивата, реалистина и точна картина на вашия Smart TV.

Допълнителна обработка на цветовете – тази технология обработва всяко изображение в реално време, като насища цветовете му до максимална степен. Благодарение на по-наситения черен цвят, вие можете да се насладите на още по-ясно изразени изображения с изключително висок контраст, дори при по-тъмните сцени от вашите любими филми.

Няколко HDR формата – HDR10, стандартен HDR, Bluray UHD и Hybrid Log Gamma са иновативни формати, поддържани от вашия телевзиор, за да се насладите на качествена картина при гледането на филми, телевизионни предавания, видеоклипове или спортни програми, всеки от които с максимална яснота на изображенията. Насладете се на любимото си съдържание, с перфектно качество, благодарение на HDR форматите на вашия Smart TV, разработени в Япония.

4K Pure Direct – насладете се на ясни изображения и наситени цветове, дори когато гледате любимите си екшън филми или спортни предавания, наситени с динамика и движение в сцените.

Мy Home Screen 2.0 – тази функция ви позволява да настроите екрана, така че той да съдържа само връзки към предпочитаните от вас приложения и филми. Освен това, имате възможността да настроите няколко екрана, като по този начин всеки член от семейството да персонализира личните си предпочитания, за да можете лесно, бързо и удобно да достигате до желаното от вас съдържание.

Виж още: Ревю на Samsung 65Q9F

Телевизор LED Smart Panasonic TX-65EX600E е с елегантен черен дизайн, който разполага с ултратънка черна рамка около дисплея и фини крачета, решени в сребристо за перфектния завършек на елегантната му визия. Този телевизор е с диагонал на екрана от 164см., резолюция на изображението от 3840×2160 пиксела и аспект на изображението 16:9, вие ще можете да се насладите на кристално ясни изображения с наситени цветове и максимален контраст, за да видите дори най-дребните детайли във вашата картина.

Допълнителните функции за оптимизиране на изображението като Picture Mode: Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/Custom, 300 Hz и адаптивно намаляване на фоновото осветление, ви гарантират, че независимо от съдържанието възпроизвеждано на вашия телевзор, неговата картина ще остане чиста, ясна и реалистична. Размерите му от 1 460 x 844 x 78 мм без стойка и 1 460 x 899 x 449 мм със стойка, го правят лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом, а съвместимостта му с VESA 400х400 ви дават възможността да монтирате уреда директно на вашата стена.

Освен с перфектно качество на картината, LED Smart Panasonic TX-65EX600E разполага и с ясен и кристално чист звук. Аудио системата му е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо, а допълнителните интегрирани технологии за подобряване като VR-Audio True Surround, гарантират че той ще остане ясен, без заглушавания, дори когато е увеличен до своето максимално ниво.

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер: DVB-T/T2/DVB-C и вход антена. Също така, този иновативен уред разполага и с множество възможности за свързване. Wi-Fi свързването му ви позволява да се наслаждавате на любимото си онлайн съдържание от снимки, видеоклипове, филми или приложения, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни устройства. Този уред разполага и с редица допълнителни конектори, а именно: Audio Return Channel(ARC), LAN, Слот CI+, RCA както и с Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB порта, Мини жак за слушалки и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart Panasonic TX-65EX600E е със стилен дизайн, качествено изображение и лесен достъп до множество приложения. Подарете на себе си и на цялото си семейство, едно телевизионно изживяване от нова ера. Превърнете дома си в кино-салон или в истински развлекателен център само с едно кликване на бутона на вашето дистанционно управление. Вие изберете какво да възпроизведе вашия Smart TV, а за вас оставете насладата от неговата качествена работа във всеки аспект на възпроизвеждане.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password