Panasonic TX-49ES500E - Виж цената

Ревю на Panasonic TX-49ES500E

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Panasonic TX-49ES500E 

Искате ли нов телевизор, с перфектно качество на картината и възможност за свързване с различни допълнителни устройства? Омръзна ли ви от скучното и еднообразно гледане на телевизия? Вие сте на точното място! Днес ще ви представим Panasonic TX-49ES500E, с Full HD качество на картината, интегрирани множество технологии за подобряване на изображенията и възможност за мултимедийно свързване, той ще превърне вашия дом в истински център за забавления.

Panasonic TX-49ES500E

Виж цената за днес

Panasonic TX-49ES500E Review

My Home Screen – тази функция ви позволява да настроите екрана, така че той да съдържа само връзки към предпочитаните от вас приложения и филми. Освен това, имате възможността да настроите няколко екрана, като по този начин всеки член от семейството да персонализира личните си предпочитания, за да можете лесно, бързо и удобно да достигате до желаното от вас съдържание.

Адаптивно затъмняване на подсветката – тази функция, анализира входящото съдържание, за да може да редактира светлинния ефект, за постигането на изображения с максимално качество на картината. Затъмнените сцени и тъмни цветове са още по-наситени, а ярките сцени във вашето съдържание са с още по-голяма яснота на изображенията.

In-House TV Streaming – гледайте любимите си филми,шоу програми или спортни предавания, от всяка стая във вашия дом, без да е необходимо да разполагате с антенно гнездо. Вашият телевизор може да се настрои като уред за поточно предаване на телевизия у дома, могат лесно, бързо и удобно да приемат предавания към тях сигнал чрез LAN, безжична връзка или електрически адаптер. Антенните гнезда и множеството кабели, остават в историята.

Интернет приложения – благодарение на възможността за свързване с интернет на вашия Smart TV, ви позволява лесен и бърз достъп до любимите ви приложения, видеоклипове и дори игри.

Телевизор LED Smart Panasonic TX-49ES500E е с елегантен дизайн, решен в класически черен цвят. Ултра-тънката рамка около екрана, придава още по-голяма модерност на вашия уред, като ви позволява да се насладите на цялото въпроизвеждано съдържание, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. С вдиагонал на екрана от 123см., резолюция на изображението 1920×1080 пиксела, висок динамичен контраст и апект на изображението 16:9, този телевизор ще ви предостави невероятно качество на картината, с ясни и наситени цветове и изкючително висок контраст на изображенията.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Nei 60NE5000 – Цена и мнения!

Размерите му от 1106 x 644 x 82 мм без стойка и 1106 x 689 x 202 мм със стойка, той е изключително практичен за поставяне както в големите, така и в по-малките и практични помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 400×200 ви дава възможността да го поставите директно на стената.

Невероятно качествената картина на вашия Smart TV, върви в комплект и с високо качество на звука. Аудио системата е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, комбинирана с технологии за подобряване на звука като VR-Audio True Surround, ви дават възможността да се насладите на кристално ясен звук, без появата на странични шумове, дори когато той е увеличен до своята максимална мощност.

Освен перфектно качество на картина и звук, телевизор LED Smart Panasonic TX-49ES500E, разполага и с редица възможности за допълнително свързване. Wireless връзката, ви позволява да се наслаждавате на любимото си онлайн съдържание, без необходимостта от допълнително свързване чрез кабели чрез външни устройства. Насладете се на любимите си видеоклипове, снимки, игри и филми от интернет пространството, само с един клик на вашето дистанционно управление. Също така, този уред, разполага с редица допълнителни конектори: Audio Return Channel(ARC), LAN, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход , Аудио RCA изход, Вход USB, Мини жак за слушалки и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

Нов, със стилен дизайн, множество функции за свързване и невероятно качество на картината, LED Smart Panasonic TX-49ES500E, ще ви предостави възможността да се насладите на любимото си съдържание, възпроизведено с ярки и наситени цветове, висок контраст и перфектна яснота. Подарете си незабравими семейни филмови вечери пред малкия екран, или се позабавлявайте, след дългия работен ден, чрез лесния достъп до безброй приложения и игри. С този иновативен уред, вашия дом може да бъде превърнат в истински кино салон или в мултимедиен център – всичко зависи от вашите желания, а телевизорът, ще осигури тяхното възпроизвеждане да бъде с неповторимо качество.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password