Panasonic TX-40ES400E - Виж цената

Ревю на Panasonic TX-40ES400E

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Panasonic TX-40ES400E

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Panasonic TX-40ES400E с Full HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Panasonic TX-40ES400EВиж цената за днес

Panasonic TX-40ES400E Review

Мy Home Screen 2.0 – тази функция ви позволява да настроите екрана, така че той да съдържа само връзки към предпочитаните от вас приложения и филми. Освен това, имате възможността да настроите няколко екрана, като по този начин всеки член от семейството да персонализира личните си предпочитания, за да можете лесно, бързо и удобно да достигате до желаното от вас съдържание.

Swipe & Share – лесно споделяйте съдържанието от вашия смартфон или таблет директно на 40-инчовият екран на вашия телевизор. Приложението “Swipe & Share” позволява да възпроизведете всяко избрано от вас съдържание от вашето Smart преносимо устройство.

Запис на USB/Твърд диск – само с натискане на бутона „REC” на вашето дистанционно упралвение, вие можете да запишете любимите си филми, предавания или шоу програми на USB или външен източник за преносима памет.

Виж още: Ревю на NEI 49NE5000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Smart Panasonic TX-40ES400E са изключително практични, което позволява удобното му поставяне върху всяка повърхност и във всяко пространство. Съвместимостта му с VESA 200х200 го прави лесен за монтиране директно на вашата стена. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T / DVB-T2 / DVB-C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпроизвеждане в различни формати, както и с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 63W.

Видео

Телевизор LED Smart Panasonic TX-40ES400E е с диагонал на екрана от 101см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като 400 Hz BMR, Режими на изображението: Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/Custom, Адаптивна подсветка, High Contrast и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука като VR-Audio True Surround, Режим на звука: Standard / Music / Ambience / User, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 40-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага този телевизор са: LAN, Audio Return Channel (Intrare 2), Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Входове компонент, Мини жак за слушалки, 2 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Panasonic TX-40ES400E влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят. Множеството му възможности за допълнително свързване, ще ви позволят да си подарите доза адреналин сърфирайки в любимите си приложения и онлайн пространство!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password