ORION OSPL-9100IN - Виж цената

Ревю на ORION OSPL-9100IN

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

ORION OSPL-9100IN 

Имате нужда от нов климатик, който да създаде перфектните температурни условия във вашия дом? Омръзна ви от резките температурни амплитуди при смяната на сезоните? Ние имаме идеалното решение за вашите нужди! Климатик ORION OSPL-9100IN с енергиен клас А++, множество интегрирани модерни технологии и изключително висока ефективност при своята работа, ще достигне желаната от вас температура във вашия дом изключително бързо, за да прекарвате времето си у дома в пълен комфорт и абсолютна релаксация.

ORION OSPL-9100INВиж цената за днес

ORION OSPL-9100IN Review

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика ORION висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Super Silent – този работен режим, осигурява изключително ниски нива на шум на вашия климатик, дори когато той е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Наслаждавайте се на неговата максимална ефективност и минимално ниво на шум.

Виж още: Ревю на Heinner HAC-18OWF-BK

Дизайн

Простият, но модерен дизайн на климатика ORION лесно ще се интегрира във всякакъв вид обзавеждане. С елегантен бял външен вид и голям скрит дисплей интегриран в предната част, този уред би паснал идеално във всеки модерен и стилно обзаведен дом!

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има основен капацитет от 9000 BTU и капацитет на охлаждане от 8530 BTU. Климатикът е подходящ за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R-410А. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Номиналния капацитет на охлаждане на уреда е 2600W, а на отопление 25000W. Тези отлични технически характеристики, гарантират високоефективната работа на вашия нов климатик, който ще достигне желаните от вас температури бързо, лесно и изключително ефективно.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 850 х 300 х 250мм и е с тегло от едва 11кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом, като той би паснал идеално на всеки вид обзавеждане. С ниските си нива на шум от 49dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 830 х 320 х 600мм и е с тегло от 28кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. Подобно на вътрешното устройство, външното също разполага с много ниски нива на възпроизвеждан шум при своята работа от 60dB max.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Sleep Mode, Timer, Auto Restart, Super Silent, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик ORION OSPL-9100IN е нов, модерен климатичен уред, който със своята висока мощност на работа ще създаде оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. Подарете си домашен уют и комфорт и прекарвайте времето си при оптимално добри температурни условия, благодарение на климатик ORION OSPL-9100IN!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password