NEI 43NE6000 - Виж цената

Ревю на NEI 43NE6000

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

NEI 43NE6000 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор NEI 43NE6000 с 4K UHD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

NEI 43NE6000Виж цената за днес

NEI 43NE6000 Review

Широк ъгъл на гледаемост от 176 градуса – Всеки в стаята може да се наслаждава на развлечения, филми и спортни програми с богат, дълбок цветен обем, независимо от неговото позициониране спрямо телевизора.

4K UHD – телевизорът, възпроизвежда изключително високо качество на картината, с кристални изображения и наситени цветове.

Виж още: Ревю на NEI 40NE6000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED NEI 43NE6000 са изключително практични. Те са 971×96×566мм без стойка и 971×231×607мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T, DVB-T2, DVB-C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпроизвеждане в различни формати. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 115W.

Видео

телевизор LED NEI 43NE6000 е с диагонал на екрана от 109см, резолюция на екрана 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с нативен контраст 1200: 1 и яркост 200 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като ARC, CEC standard, PVR, HDCP и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината. Широият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на 43-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: RF In, Слот CI+, 2 входа USB, вход Scart (RGB), мини жак за слушалки и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED NEI 43NE6000 е нов, модерен телевизор, който ще ви накра да се потопите в магията на реалистичната картина с богати и наситени цветове. Гледайте любимите си филми, видеа или реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук, благодарение на NEI 43NE6000!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password