NEI 43NE5500 - Виж цената

Ревю на NEI 43NE5500

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

NEI 43NE5500 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор NEI 43NE5500 с Full HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

NEI 43NE5500Виж цената за днес

NEI 43NE5500 Review

SURROUND SOUND – благодарение на техниката за обогатяването на качеството на звука, вече можете да се насладите на кристално чист звук с изключително високо качество.

Dynamic contrast – Функцията за оптимален контраст, настройва картината за нейното оптимално качество. Това спомага кристално чистият образ на изображението както и по-голяма детайлност на картини с по-тъмни контрасти.

Digital Noise Reduction – благодарение на DNR техниката, шумът от вашата картина е напълно премахнат, в следствие на което вие имате възможността да се потопите в детайлите на съвършено чистят образ.

Full HD – телевизорът, възпроизвежда изключително високо качество на картината, с кристални изображения и наситени цветове.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 32WD757

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Smart NEI 43NE5500 са изключително практични. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200×200 позволяват уреда да бъде монтиран директно на вашата стена, като той би изглеждал като истинско произведение на изкуството на нея. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер
DVB – T / C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео запис, което ви позволява да запишете вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 37W.

Видео

Телевизор Smart LED NEI 43NE5500 е с диагонал на екрана от 109см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с нативен контраст 4000: 1, динамичен контраст 3000: 1 и яркост 350 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като ZOOM MODES(ASPECT RATIO), COMB FILTER (2D / 3D), CTI/LTI, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината. Широкият му ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука GER(D) + NICAM STEREO, Еквалайзер (лента от 5),SURROUND SOUND, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 43-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор са: RF In, AUDIO LINE OUT VIA HEADPHONE, YPbPr PC, Audio In, 1x Headphone out, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, Слот CI+, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB) и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart NEI 43NE5500 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят. Множеството му възможности за допълнително свързване, ще ви позволят да си подарите доза адреналин сърфирайки в любимите си приложения и онлайн пространство. Подарете си спокойна кино вечер с любимите ви хора или се позабавлявайте след дългия и изтощителен работен ден. Независимо от вида на избраното от вас съдържание, вашия нов телевизор LED Smart NEI 43NE5500 ще го възпроизведе с ненадминато качество на картина и звук, за да прекарвате времето си пред малкия екран в релаксация и абсолютен комфорт!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password