NEI 32NE5500 - Виж цената

Ревю на NEI 32NE5500

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

NEI 32NE5500 

Искате ли нов телевизор, с „умни” функции, който да ви дава възможност за сърфиране в интернет? Искате ли да се наслаждавате на перфектно качество на картината, придружено с кристално чист звук, когато гледате любимите си филми и шоу предавания? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим Телевизор NEI 32NE5500, с Full HD качество на картината, който е съчетал в себе си практичност, стил и висока функционалност.

NEI 32NE5500Виж цената за днес

NEI 32NE5500 Review

Full HD – телевизорът, възпроизвежда изключително високо качество на картината, с кристални изображения и наситени цветове.

Digital Noise Reduction – чрез редукцията на шумовете в картината, вече можете да се насладите на кристално качество и ярки образи.

Dynamic contrast – Функцията за оптимален контраст, настройва картината за нейното оптимално качество. Това спомага кристално чистият образ на изображението както и по-голяма детайлност на картини с по-тъмни контрасти.

Телевизорът е с диагонал на екрана от 81см. Това го прави достатъчно удобен и практичен, за да бъде използван както за основен телевизор във вашия хол, така и за по-удачен избор за вашата спалня, кухня или детска стая. Резолюцията на екрана е 1920 x 1080 пиксела, с аспект на изображението 16:9.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 32M4002 – Цена и мнения!

Телевизор LED Smart NEI 32NE5500, разполага още с 2х6W изходни колони на звука, което ви предоставя възможността да се насладите на качествен, кристално чист звук на вашият Smart TV. Също така, този продукт разполага с Wi-Fi свързване към онлайн мрежата, за да можете да имате достъп до по-богата набор от филми и любимите ви видео и музикални клипове в интернет пространството, без да се налага да свързвате телевизора с допълнителни кабели.

Консумацията му на мощност е едва 31W, което го прави освен ефективен, така и изключително енергоспестяващ продукт. Изчистеният му дизайн, решен в черен цвят, с удебелена рамка около екрана, го прави перфектен допълващ „аксесоар” за вашият практичен и модерен дом.

Нашето мнение за продукта:

Обичате да прекарвате време пред екрана? Наслаждавате се на филмови вечери с вашето семейство, затова държите на перфектното качество и звук на вашия телевизор? Телевизорът NEI 32NE5500 е точният избор за вас. С множеството си функции, Full HD кристално изображение и фин, изчистен звук, вече можете да се наслаждавате на любимите си филми, музикални канали или ежедневни предавания, само с включването на вашият нов телевизор. Това определено е един продукт, който си заслужава инвестицията.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password