Mitsubishi MSZ-HJ35 - Виж цената

Ревю на Mitsubishi MSZ-HJ35

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Mitsubishi MSZ-HJ35 

Държите ли освен на изключителната ефективност при достигане на желаната температура, така и на свежестта на въздуха във вашия дом? Ние имаме идеалният просдукт за вас! Климатик Mitsubishi MSZ-HJ35 с енергиен клас А, интегрирани модерни технологии и изключителна мощност при своята работа, ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и качествено, за да прекарвате времето си у дома при максимални комфорт и релаксация!

Mitsubishi MSZ-HJ35Виж цената за днес

Mitsubishi MSZ-HJ35 Review

Филтър против прах – този филтър, пречиства циркулиращия въздух, като задържа 99,9% от фините прахови частици, за да не попаднат в него. Той може да бъде изваден и почистен, винаги когато е необходимо като по този начин се поддържа максимално хигиената на вашия въздух.

Антибактериален филтър – този филтър предотвратява образуването на микроби и алергени във въздушната струя, като поддържа въздуха ви чист. Вашия въздух е свеж, а вие сте напълно предпазени от появата на дихателни проблеми.

Auto Restart – функцията за рестартиране дава висока степен на автономност на климатичната система Mitsubishi MSZ-DM35, която позволява времеви операции и автоматично възобновяване на работата, според последните му настройки, след прекъсване на електрозахранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на Heinner HAC-12CWF-SL

Дизайн

Дизайнът на този климатик е класически и изчистен. Решен в бял цвят, той ще пасне идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в горния ляв ъгъл на вашия уред, придава перфектен завъшек на неговата стилна визия.

Характеристики

Mitsubishi MSZ-HJ35 е отличен климатик с модерни технологии и има охладителна мощност от 10 577 BTU за охлаждане и 12283 BTU за отопление, подходящи както за жилища така и за офиси и други помещения с площ до 35 м². Енергийната ефективност, предлагана от този уред е отлична, с клас А, с номинален капацитет при охлаждане от 3.1kW и 3.6kW при отопление. Захранващото напрежение, от което се нуждае устройството е 230V. Охлаждащият елемент, с който разполага уреда е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 5.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 799 х 232 х 290мм и е с тегло от едва 9кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 45dB max., и дебит на въздуха 10.9 м³/н, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 699 х 249 х 538мм и е с тегло от 25кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 50dB., уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: Охлаждане, Отопление, Вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto, Restart, Autodiagnoza, Самопочистващ, Econo Cool и Тих режимще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Насладете се на уютна топлина през зимата и на освежаваща прохлада през лятото, благодарение на Климатик Mitsubishi MSZ-HJ35. С изключителната мощност на своята работа, той ще достигне максимално бързо желаната от вас температура, като същевременно ще поддържа въздуха ви свеж и кристално чист.

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password