Mitsubishi MSZ-HJ25 - Виж цената

Ревю на Mitsubishi MSZ-HJ25

Климатици Ревюта
7.3

Рейтинг

Mitsubishi MSZ-HJ25 

Имате ли нужда от нов климатик, който да осигурява желаната от вас температура във вашия дом, бързо, ефективно и качествено? Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик Mitsubishi MSZ-HJ25 с енергиен клас А, висока ефективност при своята работа и множество модерни технологии и аксесоари, ще ви осигури оптимално добро ниво на температурата във вашия дом, като същевременно ще запази въздухът ви кристално чист и свеж!

Mitsubishi MSZ-HJ25Виж цената за днес

Mitsubishi MSZ-HJ25 Review

Auto-restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране дават на Star-Light ACM-09AR висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки, след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Филтър против прах – благодарение на този филтър, няма опасност във вашия въздух да попаднат фини прахови частици, микроби или бактерии. Той пречиства циркулиращия въздух от вашето устройство, като го запазва кристално чист и максимално свеж.

Самодиагностика – Ако възникнат програмни грешки или климатикът вече не работи правилно, той издава кодове за грешки, които информират потребителя за проблемите.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Star-Light ACM-09FOR – Цена и мнения!

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически, решен изцяло в бяло, той ще пасне във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, показващ температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред, придава перфектен завършек на стилната визия на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Тази модерна и икономична климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9000 BTU за охлаждане и 8530 BTU за отопление, подходящи както за жилища така и за офиси и други помещения с максимална площ до 25м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А, Минимална температура при охлаждане -15°C, а при отопление +24°C с номинален капацитет от 2.5kW при охлаждане и номинален капацитет от 3,15kW за отопление. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 5.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 799 х 232 х 290мм и е с тегло от 9кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 43dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 9.5 м³/мин.

Външно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 699 х 249 х 538мм и е с тегло от 24кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 50dB., уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: Охлаждане, Отопление, Вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Самопочистване, Econo Cool, Дневна програма, Auto-restart и Самодиагностика, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта:

Независимо дали имате нужда от уютна топлина или от освежаваща прохлада, този климатик Mitsubishi, ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, точно такава, каквато вие я предпочитате. Допълнителните му функции за почистване на въздуха, гарантират, че той ще бъде кристално чист и свеж. Насладете се на максимално добри температурни условия и абсолютен комфорт във вашия дом с помощта на климатик Mitsubishi MSZ-HJ25!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password