Midea HD-400RWEN1 - Виж цената

Ревю на Midea HD-400RWEN1

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Midea HD-400RWEN1 

Искате ли нов хладилник, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти? Държите ли той да разполага както с голям обем, така и с допълнителни технологии за максимална ефективност при неговата работа? Имате го! Днес ще ви представим хладилник с фризер Midea HD-400RWEN1 с енергиен клас А+, No Frost технология, голям нетен обем и множество допълнителни екстри, той гарантира, че ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за голям период от време!

Midea HD-400RWEN1Виж цената за днес

Midea HD-400RWEN1 Review

No Frost System – благодарение на тази функция, вътрешната част на хладилника се поддържа без влага. Това означава, че тя се поддържа чиста и свежа, също като вашата храна.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Liebherr Cbef 4805

Дизайн

Хладилник с фризер Midea HD-400RWEN1 разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 59.5 х 63 х 188см. и е с тегло от 61кг. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Хладилник с фризер Midea HD-400RWEN1 разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. Разход на електроенергия от едва 286 kWh годишно, вие гарантирано ще получите максимална ефективност при работата на уреда, на базата на ниски разходи за електроенергия. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Охладителният агент, с който разполага хладилника е R600a, а климатичният клас, към който спада е N – ST – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 219л както и с 3 рафта от стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 76л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитетът на замразяване на фризера е 4кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и голям капацитет на обем, хладилник с фризер Midea HD-400RWEN1 ще ви помогне да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като те ще бъдат достатъчни, за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Множеството допълнителни функции, които са интегрирани в уреда, спомагат за неговата ефективна работа като ще запазят вашите храни свежи, качествени и изключително вкусни за дълъг период от време. Похапвайте с удоволствие вашите любими храни винаги, когато пожелаете, като техния вкус е гарантиран от хладилник с фризер Midea HD-400RWEN1!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password