Liebherr CU 4015 - Виж цената

Ревю на Liebherr CU 4015

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Liebherr CU 4015 

Искате ли нов хладилен уред, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти? Държите ли вашите ястия да бъдат приготвяни само с висококачествени продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Liebherr CU 4015 с капацитет на обем от 358л., енергиен клас А++ и множество имплементирани модерни технологии, ще създаде перфектните условия за съхранението на вашите любими храни, като ще запази тяхната свежест, качество и витаминни свойства за максимално дълъг период от време!

Liebherr CU 4015Виж цената за днес

Liebherr CU 4015 Review

Smart Frost – благодарение на тази функция, образуването на лед и скреж както във вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти е напълно предотвратено. Това гарантира както запазването на качеството на храните, така и лесното почистване на вашия домашен електроуред. Вграденият въздушен филтър във вътрешността на устройството, насочва понижената температура от вътрешността на фризера, директно към хладилната част на вашия уред.

Various Space – всички рафтове от вашия хладилник, могат лесно да бъдат премахнати или размествани, като по този начин вие можете да регулирате пространството във вашия уред, така че да съхранявате дори по-големи и по-обемни хранителни продукти

LED осветление – намирайте лесно, бързо и удобно храните, които търсите във вашия хладилник. Освен перфектно осветление, LED лампата излъчва минимално количество топлина като гарантиано няма да повлияе на температурата във вашия хладилник, за да се запази храната свежа и качествена.

Виж още: Ревю на Liebherr CU 3515

Дизайн

Дизайнът на Хладилник с фризер Liebherr CU 4015 е изключително модерен и стилен. Решен в изцяло бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. Финият надпис с логото на марката производител LIEBHER оцветен в сребристо и поставен в централната горна част на уреда, придава нотка свежест в неговия иначе класически изчистен дизайн.

Размери

Размерите на уреда са 60 х 62.5 х 201.1см като той тежи 77кг. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 358л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. Вратит са със стандартно дясно отваряне, което позволява пасването на уреда във всяка стандартно обзаведена кухня. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергоикономичен.

Годишният разход на електроенергия от 229kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 40dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 28ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 270л, като разполага със 7 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 88л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник Liebherr, с изключителната си ефективност по време на работа, ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Похапвайте винаги пресни и свежи храни, с максимално запазено качество и вкус, благодарение на вашия нов хладилник с фризер Liebherr CU 4015!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password