Liebherr CU 3515 - Виж цената

Ревю на Liebherr CU 3515

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Liebherr CU 3515 

Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите хранителни продукти при оптимално добри условия? Държите ли на запазването на качеството на храните за дълго време? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим хладилник с фризер Liebherr CU 3515. С енергиен клас А++ и допълнителни интегрирани функции, той гарантирано ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

Liebherr CU 3515 Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Супер замразяване – фризерът разполага с възможността на замразяване на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашитя хранителни продукти.

Супер охлаждане – благодарение на високоскоростното охлаждане в хладилника, вашите хранителни продукти ще бъдат бързо, лесно и ефективно охладени, за да запазят своите качество и свежест.

Виж още: Ревю на Liebherr DN 43X13

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист графитено сив цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, със стилно и модерно обзавеждане. Реверсивните му врати, позволяват да ги монтирате да се отварят в желаната от вас посока, в зависимост от наличното пространство, с което разполагате във вашата кухня.

Размери

Хладилник с фризер Liebherr CU 3515 е с размери от 60 х 72 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 310л и изключително ниски нива на шум от 38dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Охлаждащия елемент, с който разполага уреда е R600a. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 282kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, хладилникът разполага с възможност за автономна работа без ток до 17ч. По този начин ниските нива на температурата в уреда се поддържат, за да се запазят продуктите ви свежи, дори когато е възникнал проблем с електрозахранването.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 264л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и 4 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение във вашия охладителен уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 105л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. С капацитета си на замразяване от 10кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. По този начин се гарантират, както неговото лесно почистване, така и максималното запазване на качеството на съхраняваните храни.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник е изключително модерен и високоефективен уред. С отличния си клас А++ и множеството допълнителни функции, той ще осигури перфектни тепературни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги пресни, свежи и качествени храни за дълъг период от време, с помощта на хладилник с фризер Liebherr CU 3515!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Lost Password