Liebherr CU 3311 - Виж цената

Ревю на Liebherr CU 3311

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Liebherr CU 3311 

Обичате ли вкусните и свежи хранителни продукти? Държите ли както на високото качество на вашите храни, така и на високото качество на уреда, в който ще бъдат съхранявани? Ние имаме точното решение за вас! Хладилник с фризер Liebherr CU 3311 с енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, ще запази вашите хранителни продукти свежи, вкусни и качествени за по-дълго време!

Liebherr CU 3311Виж цената за днес

Liebherr CU 3311 Review

Smart Frost – благодарение на тази функция, образуването на лед и скреж както във вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти е напълно предотвратено. Това гарантира както запазването на качеството на храните, така и лесното почистване на вашия домашен електроуред. Вграденият въздушен филтър във вътрешността на устройството, насочва понижената температура от вътрешността на фризера, директно към хладилната част на вашия уред.

VarioZone – рафтовете във фризера могат да бъдат размествани, или напълно премахвани от фризерното помещение. Това позволява да разполагате с максимално голямо пространство във вашия фризер, което позволява съхранението на по-големи количества хранителни продукти и дори на по-големи и по-обемисти храни.

CoolPlus – благодарение на тази функция, температурата във фризерното отделение, може да бъде понижена за дълго време, така че вашите продукти да се размразят бавно и постепенно. Това е изключително полезно за запазването на тяхното качество.

Виж още: Ревю на Arctic AK60350-4

Дизайн

Хладилник с фризер Liebherr CU 3311 е с модерен и стилен дизайн. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от нейното обзавеждане. Реверсивните му врати, позволяват да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, в зависимост от вашите лични предпочитания и налично пространство.

Размери

Размерите на уреда са 55 х 62.9 х 181.2см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 294л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 210kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Климатичния клас, към който спада е SN-Т. Също така уреда разполага с възможност за автономна работа без ток до 27ч.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 210л, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 84л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 4кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Ако обичате да имате винаги вкусни и качествени хранителни продукти у дома, то хладилник с фризер Liebherr CU 3311 е идеалният избор за вас. С множеството си модерни технологии, той ще осигури перфектните условия за съхранението на вашите любими храни, като ще ги запази свежи, вкусни и качествени за по-дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password