Liebherr CNef 4015 - Виж цената

Ревю на Liebherr CNef 4015

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Liebherr CNef 4015 

Искате ли нов хладилен уред, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти? Държите ли вашите ястия да бъдат приготвяни само с висококачествени продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Liebherr CNef 4015 с капацитет на обем от 358л., енергиен клас А++ и множество имплементирани модерни технологии, ще създаде перфектните условия за съхранението на вашите любими храни, като ще запази тяхната свежест, качество и витаминни свойства за максимално дълъг период от време!

Liebherr CNef 4015Виж цената за днес

Liebherr CNef 4015 Review

No Frost – благодарение на тази функция, образуването на лед и скреж както във вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти е напълно предотвратено. Това гарантира както запазването на качеството на храните, така и лесното почистване на вашия домашен електроуред. Вграденият въздушен филтър във вътрешността на устройството, насочва понижената температура от вътрешността на фризера, директно към хладилната част на вашия уред.

Vario Spaces – всички рафтове от вашия хладилник, могат лесно да бъдат премахнати или размествани, като по този начин вие можете да регулирате пространството във вашия уред, така че да съхранявате дори по-големи и по-обемни хранителни продукти

Duo Cooling – тази технология осигурява ефективен контрол върху температурата в хладилника и фризера, като по този начин въздухът от хладилника и този от фризера не се смесват.

Аларма за вратата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Hansa FK261.3X

Дизайн

Дизайнът на Хладилник с фризер Liebherr CNef 4015 e изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. Финият надпис с логото на марката производител LIEBHER оцветен в сребристо и поставен в централната горна част на уреда, придава нотка свежест в неговия иначе класически изчистен дизайн.

Размери

Размерите на уреда са 60 х 62.5 х 201см като той тежи 76.5кг. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 358л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. Вратите са реверсивни, което позволява пасването на уреда във всяка кухня. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 252kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 18ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичния клас, към който спада уреда е SN-ST, а системата за охлаждане, с която работи е No Frost.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 270л, като разполага с 5 рафта от стъкло. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 88л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Liebherr CNef 4015 с изключителната си ефективност по време на работа, ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Похапвайте винаги пресни и свежи храни, с максимално запазено качество и вкус, благодарение на вашия нов хладилник с фризер Liebherr CNef 4015.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password