LG P09EN - Виж цената

Ревю на LG Standard Plus P09EN

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

LG P09EN 

Искате ли климатик, който да ви осигури желаното от вас ниво на температурата във вашия дом? Омръзна ли ви от постоянните резки температурни амплитуди? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик LG P09EN с енергиен клас А++, изключително висока ефективност и множество интегрирани функции, ще ви осигури оптимално добра температура във вашето жилище, така че да можете да релаксирате у дома при желаните от вас температурни условия!


Виж цената за днес

LG P09EN Review

Антибактериален филтър – този филтър предотвратява както попадането на фини прахови частици във вашия въздух, така и появата на микроби и алергени, както в циркулиращия въздух на климатика, така и във вътрешността на уреда. Насладете се на винаги свеж и кристално чист въздух във вашия дом.

Energy Control – Активното управление на енергията ви позволява да избирате консумацията на електроенергия в 4 ситуации: при нормално 100% охлаждане, при 77% консумация на енергия, 60% охлаждане с 51% консумация на енергия и 40% от охлаждащия капацитет. Вие избирате с каква мощност и каква консумация на ресурси да работи вашия домашен уред!

Smart Diagnosis – С интелигентната диагностика устройството ви позволява да диагностицирате инсталирането, настройката, отстраняването на неизправности и друга информация директно от вашия смартфон. Чрез получената информация, работното състояние устройството е по-добро и по-лесно разбираемо. Той също така намалява грешките при инсталиране, като бързо потвърждава за стабилното състояние на устройството.

Auto Cleaning – Интериорът на климатика се поддържа чрез изсушаване на топлообменника, като тази функция за автоматично почистване премахва всички вещества, които могат да бъдат вредни за човешкото тяло като микроби, акарии и алергени.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Beko BDIN 120 – Цена и мнения!

P09EN е интелигентен климатик, оборудван с множество съвременни функции, които също предлагат чудесна възможност за промяна на температурата в помещението. От естетическа гледна точка е стилен бял уред, който не може да разваля външния вид на стаята с дискретен дисплей.

Климатикът LG P09EN може да бъде добър вариант благодарение на инверторната технология. Тази нова технология намалява потреблението на енергия на климатиците с поне 40% в сравнение с конвенционалните уреди. Също така климатик с DC Inverter технология докосва и поддържа желаната температура в много по-кратко време и същевременно работата на уреда е много по-тиха.

Вътрешното тяло тежи 8,7кг. и е с размери 837 x 308 x 189мм, а външното тежи 28кг. с размери 717x483x230мм. Хладилният агент, използван в климатичната инсталация, е R410a. Размерите на вътрешното устройство, позволяват то да бъде поставено във всяко помещение от вашия дом. Размерите на външното устройство, позволяват то да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилищно помещение.

Повечето климатици на пазара имат мощни филтри, които подобряват процеса на задържане на праха и помагат за поддържането на по-добри бактерии и полени. Такава система може да предотврати астматични кризи, алергии и респираторни заболявания, свързани със замърсяването. Моделът LG Standard Plus P09EN, който може да се използва през цялата година, е част от тази категория електроуреди.

Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е впечатляваща, с номинална консумация 670 W за охлаждане и 840 W за отопление. Годишната сезонна консумация на енергия на този модел в режим на охлаждане е от 141 kWh и 847 kWh за режим на отопление. Светодиодният дисплей на вътрешното тяло показва текущото потребление на електроенергия, като просто натисне бутона на дистанционното управление.

Устройството е предназначено за спални, офиси и други помещения по-малки от 25 квадратни метра. Тази функция е добра за реализиране на действителната стойност на консумацията на енергия и могат да се направят необходимите настройки за температурата.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, изключителна мощност при своята работа и множество интегрирани модерни технологии, климатик LG Standard Plus P09EN ще осигури оптимално добра температура във вашия дом. Насладете се на уютна топлина или на освежаваща прохлада във вашия дом – вие изберете нивото на температурата, а вашият уред ще я достигне за максимално кратко време с гарантирана висока ефективност при своята работа!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password