LG OLED55E8PLA - Виж цената

Ревю на LG OLED55E8PLA

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

LG OLED55E8PLA Цена

Искате ли нов, модерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с максимално качество на картината? Имате го! Днес ще ви представим телевизор LG OLED55E8PLA с невероятно 4K Ultra HD качество на картина и звук и множество възможности за допълнително свързване, този уред ще разчупи представите ви за стандартното и скучно гледане на телевизия и ще превърне времето прекарано пред екрана у дома, в истнско удоволствие!

LG OLED55E8PLAВиж цената за днес

LG OLED55E8PLA Review

Perfect Black – благодарение на още по-голямата яснота на бялото и още по-силната наситеност на черното във вашето изображение, контрастът е още по-дълбок, за да видите още по-ясно дори най-дребните изображения във вашата картина.

Α9 (Alpha 9) – ексклузивният процесор, подпомага обработката на изображенията, така че цветовете им да бъдат още по-наситени, а картината – по-реалистична и кристално чиста.

Dolby Atmos® – Насладете се на кинематографично изживяване, благодарение на перфектното качество на звук и картина, които са осигурени от тази иновативна технология.

Виж още: Ревю на LG OLED65E8PLA

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. 55-инчовият дисплей на телевизора е обгърнат от ултратънка рамка, така че да можете да се насладите на цялото съдържание, възпроизвеждано на екрана. Модерната стойка на уреда, решена в сребрист цвят, придава перфектен завършек на неговата стилна визия, а също така гарантира и неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която той ще бъде поставен!

Основни характеристики

Телевизор LG OLED55E8PLA разполага с размери от 1228 x 776 x 51.8 мм без стойка и 1228 x 784 x 222 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 300х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, Analog и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео запис. Записвайте любимите си филми, сериали или релити предавания и си ги припомняйте винаги, когато пожелаете.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 139см с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, наситени и богати цветове и невероятно дълбок контраст за още по-ясни изображения. Допълнителните технологии като LG OLED 4K, 4K Cinema HDR cu Dolby Vision, 4K HFR, Pixell Dimming, True Color Accuracy и др., допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 60W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Atmos Surround, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор OLED Smart LG OLED55E8PLA разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне. USB и HDMI свързването, от друга страна, ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още със LAN, Bluetooth, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 USB входа, Мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Наслаждавайте се на вашите любими филми, шоу програми или реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук с новия Телевизор LG OLED55E8PLA! С максимално качество на картината и множество допълнителни технологии за оптимизиране на изображенията, този телевизор ще разбие представите ви за стандартното и еднообразно гледане на телевизия и ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят, за да прекарвате времето си у дома в истински комфорт и ненадмината релаксация!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password