LG H12AP - Виж цената

Ревю на LG H12AP

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

LG H12AP 

Имате ли нужда от нов климатик, който да осигурява желаната от вас температура във вашия дом, бързо, ефективно и качествено? Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик LG Prestige Dual Inverter H12AP с енергиен клас А+++, висока ефективност при своята работа и множество модерни технологии и аксесоари, ще ви осигури оптимално добро ниво на температурата във вашия дом, като същевременно ще запази въздухът ви кристално чист и свеж!

LG H12APВиж цената за днес

LG H12AP Review

Plazma Ionizer Plus – Йонизаторът е допълнителен филтър, който понастоящем е един от най-модерните технологии за почистване на въздуха в света (COLD PLASMA). Plazma Ioniser Plus освобождава положителни и отрицателни йони, като по този начин дезинфекцира и намалява лошите миризми в стаята.

Wi-Fi контрол – благодарение на ултрамодерната функция за свързване с Wi-Fi, вие можете да контролирате вашия климатик лесно, бързо и удобно, от всяко място което има достъп до Wi-Fi свързване, директно от вашия смартфон. Свалете приложението за контрол на LG и управлявайте температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред, директно от вашия мобилен телефон!

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-1802ELH-VKW

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Този модел отговаря на настоящите стандарти, както в дизайна, така и в размерите. Вътрешното тяло е оборудвано със скрит дисплей, където лесно можете да видите дали уредът работи, ако е свързан към захранването. Това придава перфектен завършек на неговата модерна и стилна визия.

Характеристики

Климатикът LG е снабден с модерна технология с охлаждаща / отоплителна мощност от 12 000 BTU,предназначена изключително за помещения до 35м². Енергийната ефективност, осигурена от тази климатична система, е много добра, с най-висок клас А ++, с номинална консумация 833 W/h за охлаждане и клас A + с номинална консумация 785 W/h за отопление. Номиналния капацитет на охлаждане е 3500 W, а на отопление 4000W. Също така, сезонния му коефицент на охлаждане (SEER) е 9.1, а на отопление (SCOP) е 5.1. Максималната температура при охлаждане е +24°C, а при отопление +48°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 875 х 295 х 235мм и е с тегло от едва 11кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1.7л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 930 м³/н и с ниските си нива на шум от 19dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 870 х 650 х 330мм. и е с тегло от 43кг. Също така, външното устройство разполага с ниски нива на шум от 48dB и дебит на въздуха 2940 м³/н. Кондензаторът на външния модул на този модел е технологично оборудван със защитен слой Gold Fin, който предпазва повърхността на топлообменника от износване и корозия. Благодарение на тази защита, този модел климатик може да се инсталира и в райони с висока влажност. Компресорът, с който е оборудван, е специално разработен, за да отговаря на стандартите SEER и е инсталиран в най-взискателните райони по света.

Функции

Функциите са обичайните (охлаждане / отопление, вентилация, премахване на влагата). В допълнение, той идва с по-„специална“ функция, тя е самопочистваща функция, която избягва образуването на плесен във вътрешното тяло на климатика. Това се прави чрез допълнителната работа на вентилатора на вътрешното тяло за още 3 минути след изключване на уреда, така че кондензираната вода от котела е напълно отстранена.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали имате нужда от уютна топлина или от освежаваща прохлада, вашия Климатик LG Prestige Dual Inverter H12AP ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, точно такава, каквато вие я предпочитате. Допълнителните му функции за почистване на въздуха, гарантират, че той ще бъде кристално чист и свеж. Насладете се на максимално добри температурни условия и абсолютен комфорт във вашия дом с помощта на Климатик LG Prestige Dual Inverter H12AP!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password