LG GSJ760WBXV - Виж цената

Ревю на LG GSJ760WBXV

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

LG GSJ760WBXV 

Искате нов хладилник, който да бъде едновременно стилен и много функционален? Държите на запазването на качеството на вашите хранителни продукти? За вас комфортът в кухнята, предоставен от вашите електроуреди от първостепенно значение? Тогава ние имаме точният продукт за вас. Днес ще ви представим двукрилният хладилник LG Door in Door GSJ760WBXV – с множество функции, капацитет на обем от 600л, и енергиен клас А+, той предлага на своите потребители максимална ефективност и качество от най-високо ниво.

LG GSJ760WBXVВиж цената за днес

LG GSJ760WBXV Review

SuperFrost – понижаването на температурата във вашият хладилник вече става по-бързо от всякога. Благодарение на SuperFrost технологията, вече можете да поддържате по-големи количества от любимите ви храни свежи за много по-дълъг период от време.

Антибактериална система – вашият уред е напълно защитен от микроби и микроорганизми, които неминуемо се образуват във всеки хладилник. Антибактериалната система на LG, не позволява образуването на бактерии във вашия хладилник, като по този начин гарантира сигурността и качеството на вашите хранителни продукти.

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

Fresh Zone – с обособената зона за свежи хранителни продукти, вашите плодове и зеленчуци, запазват хранителните си свойства, както и своята свежест, за по-дълго време.

Виж още: Ревю на Hotpoint SXBHAE924WD

Side by Side LG Door in Door GSJ760WBXV е идеалният избор, ако искате голям хладилник с XXL размер. Той е оборудван с най-нови технологии и стилен дизайн. Въпреки, че вратите са двойни, те са със сравнително малък размер, което прави хладилника подходящ дори за по-малките и практични кухни. Дизайнът на хладилника е много привлекателен, който се откроява с череният си гланциран цвят, което ви дава усещане за иновативност и елегантност, като се вписва перфектно във всеки ъгъл на вашия дом. Уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – едва 39 децибела.

Също така, той би издържал без електрозахранване до 10ч. Продуктът разполага с четири рафта от закалено стъкло, като на всяка от вратите има допълнително монтирани 8 поставки за максимална практичност. С размерите си от 179 x 91.2 x 73.8см, той може да бъде поставен във всяка модерна просторна кухня. Разходът му на електроенергия от 419kWh годишно, той заема и челните позиции по енергономичност в своя клас продукти.

Нашето мнение за продукта

LG Door in Door GSJ760WBXV е изключително функционален хладилник. Той е конструиран много добре. Разполага с аксесоари от последно поколение, които повишават комфорта при използването му и защитават храната, така че тя да остане свежа за по-дълго време.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password