LG GBF60NSFZB - Виж цената

Ревю на LG GBF60NSFZB

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

LG GBF60NSFZB 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер LG GBF60NSFZB с енергиен клас А++ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време и да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

LG GBF60NSFZBВиж цената за днес

LG GBF60NSFZB Review

NatureFRESH – трите функции на вашия хладилник – FRESH Balancer, FRESH Converter и NatureFRESH Cooling създават максимално добри условия, за да се запазят вашите хранителни продукти свежи за по-дълго време.

FRESH Balancer – чекмеджето FRESH Balancer поддържа нивото на влагата във вашия хладилник на оптимално добро ниво, така че вашите пресни зеленчуци и плодове да запазят своето качество и витаминни свойства за по-дълго време.

FRESH Converter – това чекмедже ви дава възможността сами да настроите температурата в него, в зависимост от това, какъв вид храна съхранявате – зеленчуци, риба или месо.

Smart Diagnosis – помага на потребителя за бързо и ефективно отстраняване на почти всеки малък проблем преди той да стане по-голям. В случай на повреда, възникнала при електрозахранването, няма нужда да се притеснявате, че храната ви ще бъде размразена, тъй като иновативната система за защита, предоставя възможността за поддържане на температурата, след възникнал евентуален проблем в електрозахранването.

NatureFRESH Cooling – тази система осигурява циркулацията на студен въздух от няколко различни отвора. По този начин студения въздух във вашия уред се разпределя равномерно, като се осигуряват максимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Beko DN161220X

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, този уред ще пасне перфектно във всяка стилно и модерно обзаведена кухня. Диспенсерът за вода, сензорният екран и дръжките на уреда, решени в класическо черно, перфектно контрастират със сребристия му цвят, като придават перфектен завършек на неговата визия.

Размери

Хладилник с фризер LG GBF60NSFZB е с размери от 59.5 х 70.1 х 201см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартния му монтаж ще гарантира перфектното му пасване в наличното простраство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 339л и изключително ниски нива на шум от 37dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергоикономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 266kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 16ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас, към който спада е SN-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 246л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с голямо място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Също така, хладилникът разполага с отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време

Фризер

Фризерът е с обем от 93л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Хладилникът разполага с капацитет на замразяване от 9кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия, то хладилник с фризер LG GBF60NSFZB е идеалният избор за вашето домакинство. С модерните си технологии, контрол на влагата и още множество допълнителни екстри, този уред ще се погрижи да запази храната ви свежа, качествена и вкусна! Гответе любимите си ястия само с най-висококачествени продукти, благодарение на хладилник с фризер LG GBF60NSFZB!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password