LG F4J6TGOW - Виж цената

Ревю на LG F4J6TGOW

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

LG F4J6TGOW 

Трябва ви нова пералня, която да се грижи освен за чистотата, така и за качеството на вашите дрехи? На пазара има много и разнообразни модели и не знаете какво да изберете? Ние ще ви кажем! Представяме ви пералня със сушилня LG F4J6TGOW – с голям капацитет на натоварване, множество функции и мощна при своята работа, тя е идеалното решение за тези от вас, които държат на искрящата чистота и завладяващата мекота на своите дрехи!

LG F4J6TGOWВиж цената за днес

LG F4J6TGOW Review

6 Motion DD – изберете желаната от вас програма за изпиране и технологията 6 Motion DD, ще задвижи барабана по такъв начин, че тъканите ще бъдат почистени по най-подходящ начин, чрез движението му в различни посоки.

COTTON/GENTLE/STAIN CARE – 6 различни типа движение, подходящи за изпирането на всякакви материи.

Tag On – вашата пералня машина става все по-интелигентна, благодарение на възможността за изтегляне на различни цикли. Чрез функцията NFC Tag On, вие можете да изтеглите нова програма за пране като Wool (за вълна), Baby Care (грижа за бебето), както и Cold Wash (изпиране със студена вода). Просто изтеглете

Smart Diagnosis™ – тази технология идентифицира техническите проблеми във вашата пералня машина, като ви предлага лесни решения за тях. Разходите за майстори вече са в историята, благодарение на Smart Diagnosis™.

Система за добавяне на пране – забравили сте да сложите в прането няколко ризи? Няма проблем! Вече можете да добавяте забравеното от вас пране, дори когато вашата пералня вече е стартирала своя изпиращ цикъл.

Виж още: РЕВЮ: Пералня със сушилня Indesit Innex XWDE 861480X – Цена и мнения!

Минималистичният и модерен дизайн на новата пералня LG прави тази пералня машина, още по-забележителна, независимо къде я поставяте в дома си. С елегантен бял корпус, електронен контролен панел (с цифров LED дисплей), но и с голям прозрачен отвор, с ъгъл на отваряне до 120 градуса.

Освен това тя тежи около 68кг. и има размери от 85х60х56см., предлагаща ниско ниво на шум от само 55dB при изпиране и максимум 75dB при центрофугиране. Минималната продължителност на най-кратката програма от 14 налични, е 30 минути. Тази пералня машина консумира малко вода, електричество и перилен препарат. Тя има товароподемност 8кг за пране и 5кг за сушене. Освен това има функция за спиране и добавяне на пране, функция за нулиране, забавено програмиране, система за безопасност на децата, центробежен селектор и автоматично откриване на количества.

Нашето мнение за продукта:

Много ефективна с множество функции и програми за изпиране, новата пералня със сушилня на LG ви позволява да изперете в дълбочина вашите дрехи, като същевремнно запазвате техните цветове, качество и мекота до най-голяма степен. Ако сте от домакинствата, които държат на безупречната чистота и свежест на своите дрехи – то пералня със сушилня LG F4J6TGOW е точният избор за вас!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password