LG F2J5WN4W - Виж цената

Ревю на LG F2J5WN4W

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

LG F2J5WN4W

Искате ли нова, изключително ефективна и мощна пералня машина, която да се грижи както за безупречната чистота, така и за запазването на качеството на вашите дрехи? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Slim LG F2J5WN4W с множество интегрирани модерни технологии, ще ви предостави перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на качеството и цветовете на техните материи.

LG F2J5WN4WВиж цената за днес

LG F2J5WN4W Review

6 Motion DD – движейки барабана в различни посоки, тази технология предоставя перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно се грижи за запазването на качеството на техните материи. Дрехите са искрящо чисти, а техните тъкани остават изключително меки.

COTTON/GENTLE/STAIN CARE – 6 вида изпиращи движения, позволяват персонализирано изпиране за всички видове материи и предлагат по-добра перилна работа.

Приложението „Tag On” – ви дава възможност да изтегляте различни цикли, да диагностицирате различни проблеми възникнали във вашата пералня машина, директно от вашия смартфон. Изтеглянето на нови и различни цикли ви дава възможността да прибавите към списъка с изпиращите програми още множество такива, например: Baby Wash, Wool или Cold Wash. Всичко зависи от вас, вашите лични нужди и предпочитания.

Smart Diagnosis™ –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Виж още: Ревю на Arctic APL51011BDW3

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решена в класически бял цвят, тази пералня машина ще пасне перфектно във всяко стилно и модерно обзаведено домакинство. Сивата рамка, обгръщаща люка на барабана, както и дигиталният контролен панел поставен в предната част на уреда, придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 45 х 60 х 85 cm (ДхШхВ) и е с тегло от 63кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 74 dB при центрофуга и 55 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С капацитета си от 6.5кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Защита от деца и Сигнализиране при финализиране на програма. Функцията, за защита от деца, предпазва най-малките членове от вашето семейство, като заключва вратата на люка и блокира копчетата за управление, когато уреда е в своя работен режим. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите малчугани играят около пералнята машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии Индикатор за времето на програма, Отложен старт, Намаляване на шума, Намаляване на вибрациите, Таймер, Автоматично изчисляване на обема и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералнята има подходяща изпираща програма за всички тях. С 14-те си различни изпиращи програми – Бельо, Деликатни, Памук, Синтетика, Предпране, Одеала, Смесена, Лесно изпиране и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на безупречното качество на вашите дрехи и искате те да бъдат винаги чисти, със свеж аромат и завладяваща мекота на материите, то LG F2J5WN4W ще се превърне във вашия най-верен домашен помощник. Бъдете винаги спретнати с перфектна визия, благодарение на новата пералня машина от LG.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password