LG DM24RP - Виж цената

Ревю на LG DM24RP

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

LG DM24RP 

Държите ли вашия нов климатик да ви осигури както перфектни температурни условия, така и кристално чист и свеж въздух във вашето жилище? Ние имаме точния уред за вас! Климатик LG DM24RP с енергиен клас А++, допълнителни функции и изключителна ефективност при своята работа, ще ви осигури оптимално добра температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително ефективно!

LG DM24RPВиж цената за днес

LG DM24RP Review

Plasmaster Ionizer Plus – благодарение на тази функция, въздухът циркулиращ от вашия климатик е стерилизиран с помощта на над 3 милиона активни йони. Той почиства не само въздухът от вашето устройство, но също предотвратява и неприятните миризми, които могат да се появят около уреда.

Wi-Fi Control – можете да включите устройството от офиса си или където имате интернет връзка, за да се насладите на топлинния или охлаждащ комфорт. Продуктът се предлага с комплекта WIFI и необходимото приложението се изтегля безплатно чрез сканиране на QR кода на WIFI пакета.

Антибактериален филтър – този филтър представлява ситна решетка, която спира малките прахови частици или други замърсители на въздуха, така че въздхухът, който циркулира чрез вашия уред, да бъде максимално пречистен и свеж.

Виж още: Ревю на Toshiba RAS-B10N3KV2-E1

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Този модел отговаря на настоящите стандарти, както в дизайна, така и в размерите. Вътрешното тяло е оборудвано с дискретен „скрит” дисплей, където лесно можете да видите дали уредът работи, ако е свързан към захранването Това придава перфектен завършек на неговата модерна и стилна визия.

Характеристики

Климатик LG DM24RP е снабден с модерна технология с охлаждаща / отоплителна мощност от 24 000 BTU, предназначена изключително за помещения до 77м². Енергийната ефективност, осигурена от тази климатична система, е много добра, с клас А ++, с номинална консумация 2275 W за охлаждане и клас A + с номинална консумация 2238 W за отопление. Освен това, уредът разполага с охлаждащ агент R600a и работи със захранващо напрежение от 240V.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 998 х 345 х 210мм и е с тегло от едва 12кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 2.5л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 1200 м³/н и с ниските си нива на шум от 31dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 870 х 655 х 320мм. и е с тегло от 46кг. Също така, външното устройство разполага с ниски нива на шум от 56dB и дебит на въздуха 3000 м³/н. Компресорът, с който е оборудван, е специално разработен, за да отговаря на стандартите SEER и е инсталиран в най-взискателните райони по света.

Функции

Функциите са обичайните (охлаждане / отопление, вентилация, изсушаване, таймер, режим сън /нощ). В допълнение, той идва с по-„специална“ функция, тя е самопочистваща функция, която избягва образуването на плесен във вътрешното тяло на климатика. Това се прави чрез допълнителната работа на вентилатора на вътрешното тяло за още 3 минути след изключване на уреда, така че кондензираната вода от котела е напълно отстранена.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом в комбинация с кристално чист и свеж въздух, то климатик LG Deluxe DM24RP е точният избор за вас. Подарете си перфектни температурни условия у дома, за да прекарвате времето си в абсолютен комфорт и максимална релаксация, неависимо какъв е настоящия сезон.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password