LG DC18RQ - Виж цената

Ревю на LG DC18RQ

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

LG DC18RQ 

Климатикът LG Deluxe DC18RQ с двоен инвертор е интелигентен климатик от 2018г, оборудван с множество съвременни функции, които предлагат чудесна промяна в температурата във вашите помещения. От естетична гледна точка Deluxe DC18RQ Dual Inverter е елегантен дизайн с лъскав бял извит панел, който добавя елегантност към вашия дом.

LG DC18RQВиж цената за днес

LG DC18RQ Review

Филтър с висока плътност – за да осигури по-чист и свеж въздух, LG Deluxe Dual Inverter DC18RQ е оборудван с усъвършенствана активна система за микропротектиране с висок, но тих поток. Филтърът с висока плътност може да отстранява частици до 0,3 микрона от въздуха. Така че фините прахови частици, дим, животинска козина, плесен и плаващи микроби и алергени във въздуха, са напълно унищожени.

Wi-Fi Control – можете да включите устройството от офиса си или където имате интернет връзка, за да се насладите на топлинния или охлаждащ комфорт. Продуктът се предлага с комплекта WIFI и необходимото приложението се изтегля безплатно чрез сканиране на QR кода на WIFI пакета.

Функция за 4 нива на вентилация – поради тази функция на климатизка LG, можете да настроите въздушния поток да се разпределя както вертикално (отгоре надолу), така и хоризонтално (наляво-надясно). По този начин въздухът, циркулиращ от уреда, ще бъде разпределен равномерно в помещението.

Dry Function – Използвайки функцията Dry, климатикът LG намалява влажността на въздуха, което прави въздухът във вашите помещения по-свеж и кристално чист.

Follow Me – Функцията „Следвайте ме“ изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Виж още: Ревю на HEINNER HAC-MR09DBL

Дизайн

Дизайнът на този уред е иновативен, стилен и модерен. Решен в тъмно син цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Този модел отговаря на настоящите стандарти, както в дизайна, така и в размерите. Вътрешното тяло е оборудвано с LED дисплей, където лесно можете да видите дали уредът работи, ако е свързан към захранването, ако е настроен да работи в режим „заспиване“ или „таймер“, както и зададената температура. Това придава перфектен завършек на неговата модерна и стилна визия.

Характеристики

Климатикът LG е снабден с модерна технология с охлаждаща / отоплителна мощност от 18 000 BTU, предназначена изключително за помещения до 55м². Енергийната ефективност, осигурена от тази климатична система, е много добра, с клас А ++, с номинална консумация 1562 W/h за охлаждане и клас A + с номинална консумация 1611 W/h за отопление. Годишното потребление на този уред в охладителен режим е до 500 kWh/год., а годишното потребление на отоплителния сезон е 450 kWh. Това се дължи и на BLDC Twin Rotary Compressor с инверторна функция, която дава възможност консумираната енергия да бъде изключително ниска.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 998 х 345 х 210мм и е с тегло от едва 11.4кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1.8л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 930 м³/н и с ниските си нива на шум от 31dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 770 х 545 х 288мм. и е с тегло от 34.1кг. Също така, външното устройство разполага с ниски нива на шум от 53dB и дебит на въздуха 2100 м³/н. Кондензаторът на външния модул на този модел е технологично оборудван със защитен слой Gold Fin, който предпазва повърхността на топлообменника от износване и корозия. Благодарение на тази защита, този модел климатик може да се инсталира и в райони с висока влажност. Компресорът, с който е оборудван, е специално разработен, за да отговаря на стандартите SEER и е инсталиран в най-взискателните райони по света.

Функции

Функциите са обичайните (охлаждане / отопление, вентилация, изсушаване, таймер, режим сън /нощ). В допълнение, той идва с по-„специална“ функция, тя е самопочистваща функция, която избягва образуването на плесен във вътрешното тяло на климатика. Това се прави чрез допълнителната работа на вентилатора на вътрешното тяло за още 3 минути след изключване на уреда, така че кондензираната вода от котела е напълно отстранена.

Нашето мнение за продукта

Нашето заключение е, че LG Deluxe Dual Inverter DC18RQ е един от най-ефективните климатици за жилищния сектор. Високата производителност, повишената надеждност и ниската консумация на енергия правят този климатичен уред идеален за всяко практично и модерно домакинство. Също така, неговият дизайн е модерен и достатъчно дискретен, за да пасне перфектно във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

1 Коментар

  1. Здравейте! Прекрасно описание на продукта, невероятно добри характеристики, но го има само разопакован в е-маг. Къде още може да се намери онлайн?

    Reply

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password