LG 55SK7900PLA - Виж цената

Ревю на LG 55SK7900PLA

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 55SK7900PLA 

Искате ли нов телевизор, който да разполага с някои от най-модерните технологии интегрирани в него? Държите ли както на висококачествените картина и звук, така и на възможностите за допълнително свързване на вашия нов уред? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим Телевизор LG 55SK7900PLA с невероятен 55-инчов екран и множество вградени технологии, той ще ви отведе в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, кристална картина и невероятно чист звук.

LG 55SK7900PLAВиж цената за днес

LG 55SK7900PLA Review

Nano Cell Display – тази технология използва частици с еднакви размери, приблизително един нанометър в диаметър , за да създават по-фини и точни цветове, които могат да се гледат от по-широк ъгъл, отколкото другите LCD дисплеи. Екранът с технологията Nano Cell може да осигури последователни цветове при по-широки ъгли на гледане, като практически няма разлика в цветовете, независимо дали сте позиционирани директно пред екрана или гледате от друг ъгъл.

Stadium Surround Sound – подсиленото озвучаване на вашия телевизор, ще пренесе емоцията от футболния стадион, директно във вашия дом.

LG webOS, сигурност, на която можете да се доверите – „Мениджърът” по сигурността в webOS, спечели престижна сертификация за международна сигурност на CC и сертификат UL CAP2900-1 за способността си да осигурява по-голяма защита на личните данни. Предотвратява инсталирането на неразрешени приложения, хакерство и изтичане на личните ви данни.

Magic Zoom – тази функция ви позволява да увеличите избрани от вас части от екрана, по време на гледане, без да е необходимо да спирате филма или предаването. Вижте дори най-дребните детайли във вашата картина, само с едно кликване на бутона „Zoom” на вашето дистанционно управление.

Time Machine – тази функция ви позволява да запишете вашите любими програми, предавания или филми, за да ги гледате по всяко удобно за вас време.

Виж още: Ревю на LG 43UK6470PLC

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в сребрист цвят с ултратънка рамка около екрана. Семплата му стойка, решена в сребристо, осигурява както неговата стабилност, така и стилния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Телевизорът е с размери от 1236 x 62.1 x 718 мм без стойка и 1110 x 1236 x 232.9 x 778 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични пространства от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х300, позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен с консумирана мощност от едва 75W.

Видео

Телевизор LG 55SK7900PLA е с диагонал на екрана от 139см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като LG Super UHD 4K, Nano Cell Display, Active HDR Dolby Vision, Football Mode, Nano Cell Color и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Down Firing, Ultra Stadium Surround, Smart Sound Mode, Clear Voice IIIи др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: LAN, Слот CI+ , Audio Return Channel(ARC), 2 х RF In, Bluetooth, Line out, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, Входове компонент, Мини жак за слушалки, 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Пренесете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, дълбок контраст и реалистична картина с телевизор Super UHD Smart LG 55SK7900PLA! Пренесете магията от кино салоните и адреналина от мултимедийните игрови центрове във вашия дом, с помощта на този нов, модерен телевизор!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password