LG 55SJ850V - Виж цената

Ревю на LG 55SJ850V

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 55SJ850V 

Искате ли нов, модерен и мултифункционален телевизор от най-висок клас електрически уреди за вашия дом? Държите ли на ясното съдържание на картината, за да можете да се насладите на всеки дребен детайл? Ние имаме точно такъв продукт! И днес ще ви го представим! LG 55SJ850V идва с новия Super UHD брандинг – предполагаема превъзходна марка 4K Ultra HD телевизор. Освен зашеметяващо качество на картината, обещава и превъзходно качество на звука за едно цялостно незабравимо телевизионно изживяване.

LG 55SJ850VВиж цената за днес

LG 55SJ850V Review

Nano Cell Display – тази технология използва частици с еднакви размери, приблизително един нанометър в диаметър , за да създават по-фини и точни цветове, които могат да се гледат от по-широк ъгъл, отколкото другите LCD дисплеи. Екранът с технологията Nano Cell може да осигури последователни цветове при по-широки ъгли на гледане, като практически няма разлика в цветовете, независимо дали сте позиционирани директно пред екрана или гледате от друг ъгъл.

HDR10 – Тази технология позволява на телевизорите да показват по-ярки изображения, по-точни цветове и по-дълбок контраст за едно по-ясно изображение на картината.

True Color Accuracy – това е спецификация на цвета на пиксела на екрана, използващ 24-битова стойност, което дава възможност за възпроизвеждането на близо 17 милиарда възможни цвята.

Ultra Luminance – технология, която подобрява дълбочината и цвета на изображението. За една наистина качествена и реалистична картина при гледането на любимите ви филми.

Дизайнът на този продукт е изключително изчистен и модерен и би паснал идеално във всеки дом и стил на обзавеждане. Сивият цвят е много специален и подобрява добрия външен вид. Рамката е тънка, което днес е много желано. Също така, поставката изглежда добре, защото има специална форма. LG 55SJ850V определено прилича на изключително висококачествен и класен телевизор, който ще направи вашата стая още по-стилна и модерна.

LG 55SJ850V има невероятно качество на картината благодарение на 4K UHD резолюцията и нано-клетъчен дисплей. Ако се чудите какво е технология за нано-клетки, – това е тхнология за подобряване на цветовете, като ги прави още по-живи и реалистични. Най-важната характеристика, която LED Smart LG 55SJ850V има, определено е Active HDR с Dolby Vision, която предлага ярко и цветно съдържание и е много полезно при игра на игри или гледане на цветно съдържание.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sharp LC-65CUG8052E – Цена и мнения!

Диагоналът на екрана му е с дължина от 139см., а разделителната му способност от 3840×2160 пиксела ви предоставя възможността да се насладите на кристално чиста картина с наситени цветове и без замъглявани.

Модерният телевизор LG 55SJ850V има две вградени тонколони Harman/Kardon с мощност 20W, всяка. Общата мощност от 40 W обикновено е напълно достатъчна за да получите ясен и кристално чист звук, без шумове или смущения при неговото възпроизвеждане. Той разполага и с възможност за свързване с различни източници.

Можете да се насладите на любимите си снимки, видеоклипове или музика, директно на вашия 55-инчов екран. Просто свържете вашето USB или твърд дск към телевизора и се насладете на цялото им съдържание. Телевизор Super UHD Smart LG 55SJ850V разполага и със следните конектори: Мрежова връзка Wireless, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 Входа USB, Мини жак за слушалки, 4 HDMI порта и Слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта:

Телевизор Super UHD Smart LG 55SJ850V е отличен 4K HDR телевизор с голям екран и много интелигентна функционалност. С интелигентен външен вид, богат и ясен звук и широки зрителни ъгли, той е идеалнен продукт във всеки един аспект относно функционалноста. Той е иедалното решение за тези от вас, които искат да се насладят на висококачествена картина и звук, в комбинация с иновативни технологии. Със своят тънък и стилен дизайн, той би бил страхотно бижу за всеки модерен дом. Смарт функциите му ще ви гарантират едно страхотно забавление, а гледането на филми ще бъде истинска магия.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password