LG 55EG9A7V - Виж цената

Ревю на LG 55EG9A7V

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 55EG9A7V 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с максимално качество на картината? Имате го! Днес ще ви представим Телевизор LG 55EG9A7V с невероятно качество на картина и звук и множество възможности за допълнително свързване, този уред ще разчупи представите ви за стандартното и скучно гледане на телевизия и ще превърне времето прекарано пред екрана у дома, в истнско удоволствие!

LG 55EG9A7VВиж цената за днес

LG 55EG9A7V Review

Perfect Color – функцията за възпроизвеждане на перфектни цветове, подпомага за ощя по-качественото изображение, за да можете да се насладите дори на най-дребните детайли в техните естествени цветови диапазони.

Perfect Black – благодарение на още по-голямата яснота на бялото и още по-силната наситеност на черното във вашето изображение, контрастът е още по-дълбок, за да видите още по-ясно дори най-дребните изображения във вашата картина.

Billion Rich Colors – благодарение на тази функция вие можете да се насладите на над 17 милиарда различни цвята, за една още по-качествена картина, за едно по-реалистично изживяване.

webOS – благодарение на усъвършенстваната лента за стартиране на webOS, имате възможността да се потопите в света на кристално ясното изображение и най-качеството съдържание, което предлагат едни от най-популярните доставчици на развлекателно съдържание.

Resolution Upscaler – тази функция, първо анализира изображението, така че да може то да бъде обработено, а след това прескачащата машина работиспециалната функция работи, използвайки интелигентни алгоритми и филтри за добавяне на пиксели и линии, така че крайният резултат да съответства на разделителната способност на телевизора.

Color Master Engine – тази функция не само подобрява цветовете, но също така настройва и тяхната наситеност, ярост и оттенък.

Виж още: Ревю на Star-Light 43DM5500

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. 55-инчовият дисплей на телевизора е обгърнат от ултратънка рамка, така че да можете да се насладите на цялото съдържание, възпроизвеждано на екрана. Модерната стойка на уреда, решена в сребрист цвят, придава перфектен завършек на неговата стилна визия, а също така гарантира и неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която той ще бъде поставен!

Основни характеристики

Телевизор OLED LG 55EG9A7V разполага с размери от 1229 x 48.6 x 708 мм без стойка и 1229 x 225 x 759 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 300х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео запис и вграден мултимедиен плеър. Записвайте любимите си филми, сериали или релити предавания и си ги припомняйте винаги, когато пожелаете.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 139см с резолюция от 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, наситени и богати цветове и невероятно дълбок контраст за още по-ясни изображения. Допълнителните технологии като Perfect Color , Billion Rich Colors, Pixel Diming, Perfect Black, Color Master Engine, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии ULTRA Surround, Magic Sound Tuning, Clear Voice III и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор OLED Smart LG 55EG9A7V разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне както и достъп до най-популярният видео сайт – Netflix. USB и HDMI свързването, от друга страна, ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още със LAN, 2 х RF In, Bluetooth, RS-232C, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB, композитен видео вход, входов компонент, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Наслаждавайте се на вашите любими филми, шоу програми или реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук с новия Телевизор OLED Smart LG 55EG9A7V! С максимално качество на картината и множество допълнителни технологии за оптимизиране на изображенията, този телевизор ще разбие представите ви за стандартното и еднообразно гледане на телевизия и ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят, за да прекарвате времето си у дома в истински комфорт и ненадмината релаксация!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password