LG 43UJ6307 - Виж цената

Ревю на LG 43UJ6307

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

LG 43UJ6307 

LG 43UJ6307 е създаден специално за едно удобно гледане на филми и програми с максимално качество на картината. LG са способни да предават ясно една широка гама от цветове от всяко зрително поле. Приложението на функцията HDR Active анализира съдържанието в различни формати и това позволява на потребителите да видят едно изумително изображение от широка гама съдържание. Ако искате нов телевизор, с качествена картина и невероятно наситени цветове, то този продукт е идеалният избор за вас!

LG 43UJ6307Виж цената за днес

LG 43UJ6307 Review

Auto Depth Enhancer – това е технология на изображението, която анализира регионите на всеки образ, като автоматично регулира контраста за по-голяма дълбочина на чувство за дълбочина.

Virtual Surround Plus – тази функция, подобрява качеството на звука и подсилва неговата яснота, като разпръсква звуковите вълни равномерно, така че да бъдат насочени към всеки ъгъл от вашата стая.

Resolution Upscaler – функцията за подобряване на разделителната способност, подсилва изображенията, без значение от качеството на оригиналното съдържание. Насладете се на всяко изображение в детайли, благодарение на иновативната функция.

Full HD –тази функция показва по-богати и по-наситени цветове и детайли за да получите най-доброто качество на картината, така че да имате незабравими зрителни изживявания.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 55M6302 – Цена и мнения!

Телевизорът LG 43UJ6307 е интелигентен телевизор с LED екран, който притежава функцията да бъде използван и като монитор. LG 43UJ6307 разполага с HDR 4K качество на изображението, като по този начин ви гарантира ясна и кристално чиста картина. Технологията HDR се грижи за подробна и перфектна трансмисия на цветовете, а с Upscaling 4K всеки филм, който се възпоризвежда се възползва от 4K Ultra HD качеството на картината . Системата за управление WebOS 3.5 ви позволява да се наслаждавате на много приложения и функции на телевизора, предлагайки максимално забавление.

Телевизорът LG 43UJ6307 е с диагонал на екрана от 108 см, с резолюция 4K Ultra HD и разделителна способност от 3840×2160 пиксела. Изгледът на 178 градуса, позволява на потребителя да гледа към екрана от всяко място на стаята. Поради това, всичко, което гледате, се показва с невероятни подробности и изглежда много по-естествено. Автоматичната функция за подобряване на дълбочината, разделя всяка рамка на няколко зони и след това автоматично оптимизира контраста за всяка зона, като добавя нюанси на по-дълбоките сцени.

LG 43UJ6307-3LG 43UJ6307 предлага стерео система за звуков сигнал, излъчвана от двете вградени високоговорителя, разположени на страничната стена на телевизора с изходна мощност от 10W всеки. Звукът се усъвършенства със специални звукови технологии, осигуряващи цялостно впръскване на звук във всяка стая. Телевизори LED Smart LG 43UJ6307 включва приемане на TV канали и предавания чрез: цифров тунер DVB-T2 / C / S2 и вградена антена. За свързване, телевизорът LG 49UJ6307 разполага с следните връзки и следните конектори: Wi-Fi, LAN, Слот CI +, 2 x RF In, Канал за връщане на звука (ARC), Bluetooth, 2 порта USB и 3 порта HDMI.

Нашето мнение за продукта:

С изключително много функции за свързване към различни устройства и кристално качество на картината, новият телевизор LED Smart LG 43UJ6307 ви предоставя възможността да превърнете вашият собствен хол, в истински мултимедиен център за забавления. Качествената картина и звук, ще пренесат емоцията от кино салоните, директно във вашия дом. Подарете на себе си и на цялото си семейство забавни кино вечери, благодарение на вашият нов LED Smart LG 43UJ6307.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password