LG 32LJ590U - Виж цената

Ревю на LG 32LJ590U

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

LG 32LJ590U 

Искате ли нов, мултифункционален телевизор с перфектно качество на изображението и вградени модерни технологии? Омръзна ли ви от скучното и еднообразно гледане на стандартна телевизия? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор LG 32LJ590U с HD качество на картината и възможност за свързване с множество устройства, ще разчупи представите ви за гледане телевизия и ще превърне вашият дом в истински развлекателен център само с едно натискане на копчето на дистанционното управление на вашия Smart LG TV.

LG 32LJ590UВиж цената за днес

LG 32LJ590U Review

LG webOS 3.5, сигурност, на която можете да се доверите – „Мениджърът” по сигурността в webOS3.5, спечели престижна сертификация за международна сигурност на CC и сертификат UL CAP2900-1 за способността си да осигурява по-голяма защита на личните данни. Предотвратява инсталирането на неразрешени приложения, хакерство и изтичане на личните ви данни.

Resolution Upscaler – функцията за повишаване на разделителната способност, подобрява качеството на вашата картина и оптимизира огириналното съдържание на изображенията, за най-високо качество при визуализиране не изображенията.

Virtual Surround Plus – тази функция, подобрява качеството на звука и подсилва неговата яснота, като разпръсква звуковите вълни равномерно, така че да бъдат насочени към всеки ъгъл от вашата стая.

Виж още: Ревю на Philips 32PFS6402/12

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в сребрист цвят с матирано покритие с тънка рамка около екрана. Семплата му стойка, осигурява както неговата стабилност, така и стилния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart LG 32LJ590U е с размери от 728 x 436 x 67.6 мм без стойка и 728 x 475 x 181.1 мм със стойка. Тези размери позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност, а възможността му за монтаж на стена чрез VESA 100×100, прави уреда още по-мобилен и удобен. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Освен много ефективен, телевизор Телевизор LED Smart LG 32LJ590U е и изключително енергономичен с консумирана мощност от едва 40W.

Видео

Телевизор LED Smart LG 32LJ590U е с диагонал на екрана от 80см, резолюция 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като True Motion refresh 50, Color Master Engine, Resolution Upscaler и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Virtual surround Plus, Clear Voice III, DTS Decoder и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: аудио дигитален (оптичен) изход, Вход USB, композитен видео вход, 2 HDMI порта и слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, Tелевизор LED Smart LG 32LJ590U ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password