LG 29MT49DF - Виж цената

Ревю на LG 29MT49DF

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

LG 29MT49DF 

Имате нужда от нов, практичен телевизор, който да разполага с множество функции и качествена картина, но в същото време да не заема много място в дома ви и да не се налага да се разделяте с голяма сума пари от бюджета ви? Ние ще ви представим вашия продукт! Новият Телевизор LG 29MT49DF идва при вас, за да разбие представите ви за традиционно гледане на телевизия. С HD качество на картината, той ви гарантира кристална яснота на изображението, в комбинация с наситени и реалистични цветове. Множеството му функции, които са специално създадени за гледане на филми или за играене на любимите ви игри, правят времето прекарано пред екрана още по-удоволетворяващо.

LG 29MT49DFВиж цената за днес

LG 29MT49DF Review

Широк ъгъл за гледане – благодарение на широкият ъгъл за гледане, вие имате възможността да се насладите на качествена и ясна картина, без замъглявания, независимо от кой ъгъл на стаята гледате телевизия.

Gaming режим – насладете се на много и разнообразни режими, специално създадени, за да играете вашите любими игри. Най-функционалният от тях е Black Stabilizer, който стабилизира и насища черните оттенъци във вашата картина, като по този начин насища яркостта и прави изображенията още по-дълбоки и ясни.

Cinema – режимът, специално създаден за гледане на филми, ви позволява да се насладите дори на най-дребните детайли във всяка сцена, без замъгляване или размазване на изображението.

Flicker Safe – тази функция се грижи за вашето зрение, като допълнително ви защитава от сцинтилацията на монитора, за да имате възможността да се наслаждавате на любимите си предавания, часове наред, без това да натовари вашето зрение.

LG 29MT49DF е телевизор, с диагонал на екрана от 72см, така че това е продукт, който ще пасне дори в по-малките пространства от вашия дом. Дизайнът му е изчистен, но модерен, което гарантира че той ще се впише успешно във всеки интериор и стил на обзавеждане. Относно стабилността му, няма място за притеснения, тъй като тих разполага с модерна и стабилна стойка, за да бъде лесно и сигурно поставен върху желаните от вас мебели във вашия дом.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung LT24E310EW/EN – Цена и мнения!

Този продукт, всъщност, може да бъде използван като 2 различни продукта едновременно, а именно – телевизор и компютърен монитор. Той разполага с резолюция на екрана от 1366×768 пиксела с аспект на изображението 16:9 и HD качество на картината. Широкият ъгъл за гледане, ви осигурява истинско качество на картината. Яркостта му от 250 cd/m² и изключително бързото време за реакция от 5ms, ви осигуряват перфектна картина с подсилена яркост във всяка сцена.

Аудиосистемата на този телевизор е стерео, като тя се поддържа от два вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 5W всеки. Това е достатъчна мощност, за да имате възможността да уловите дори най-фините шумове, независимо дали гледате филми, слушате любимия си музикален канал или играете игри, използвайки LED LG 29MT49DF за компютърен монитор.

Теглото на този уред е едва 3,5кг., което го прави лесен за пренасяне от едно място на друго, а консумираната електроенергия е едва 28W. Това го поставя в челните редици по енергоспестяващи продукти. Този телевизор разполага със следните конектори: 1 Слот CI+, 1 USB порт, 1 мини жак за слушалки както и с 1 HDMI порт. Благодарение на USB свързването, можете да се насладите на любимите си снимки, видеоклипове или филми, директно от вашата USB преносима памет, само като я свържете с телевизора.

Нашето мнение за продукта:

Практичен, но многофункционален телевизор LED LG 29MT49DF ви предоставя удобството да използвате продукта като телевизор или като компютърен монитор. С HD качеството на картината, можете да се насладите на качествени изображения с богати цветове, независимо дали гледате филм, шоу-програма или просто разпускате играейки любимата си игра на компютърния монитор. Този продукт ще бъде вашият верен приятел в забавленията, като ще ви предоставя възможността да избирате какво какво устройство да го използвате. Независимо дали ще се възползвате от неговите функции като телевизор, или като компютърен монитор, той ще превърне времето ви прекарано пред екрана в истинско мултимедийно удоволствие!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 6
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password